AGF NYHEDER

AGF forlænger med Emil Scheel

Midtbanespilleren Emil Scheel og AGF har indgået en ny kontrakt, der gælder frem til sommeren 2014.

-Det er super fedt.

Sådan siger Emil Scheel, der netop har forlænget sin aftale med AGF, så kontrakten nu løber frem til sommeren 2014.

- Jeg er rigtig glad for, at klubben har villet forlænge, inden vi gik ind i det sidste halve år af min gamle aftale. Det giver et praj om, at man gerne vil holde fast i mig og ikke risikere, at jeg kunne blive fristet af andre muligheder. Det tager jeg som et stort skulderklap, siger Scheel, der kom til AGF i sommeren 2010.

Dengang henvendte den tidligere Lyngby-spiller sig selv til klubben, da han flyttede til Aarhus for at læse statskundskab på universitetet. Scheel fik lov at træne med og gjorde sig fortjent til en plads i truppen.

Siden er det gået støt fremad for Scheel, der debuterede i april 2011 og nu er noteret for 17 kampe for AGF. 11 af dem har han spillet i indeværende sæson.

- Jeg har oplevet en fremgang både spillemæssigt og fysisk. Jeg er blevet bedre med bolden og har mere overskud. Men det, der har bidraget mest til min udvikling, er nok de samtaler, jeg har haft med Peter Sørensen og Jesper Sørensen (henholdsvis cheftræner og assistenttræner, red.). Jeg er blevet mere bevidst om, at jeg ikke skal ind at bevise det hele, hver gang jeg får chancen. Det har gjort, at jeg nu er mere rolig og bare spiller mit eget spil, fortæller 22-årige Scheel, der primært er central midtbanespiller, men som også kan vikariere på kanten.

Sportschef Brian Steen Nielsen er glad for at have den nye aftale på plads.

- Det er dejligt at se, at hårdt arbejde betaler sig. Emil træner altid hårdt og har en fantastisk professionel indstilling. Det har gjort, at han har taget store, store skridt. Ingen er i tvivl, om at Emil sagtens kan gå ind på holdet. Det så vi senest, da vi vandt 3-0 i Aalborg. Casper Sloth måtte gå ud tidligt, og så kom Emil ind og spillede en flot kamp og havde stor andel i, at vi vandt, siger Brian Steen Nielsen.

Emil Scheel og de øvrige AGF-spillere holder netop nu en velfortjent jule- og vinterpause. Truppen samles igen 3. januar.

 

21. december 2012   Kl. 8:48 Af CHH   Foto: Allan Baden / badenfoto.dk
Fra:/-til/-