AGF NYHEDER

- Første mål kan blive afgørende

Martin Jørgensen ser ingen grund til at satse fra start i søndagens kamp mod Horsens.

AGF møder søndag AC Horsens på udebane i sæsonens næstsidste kamp. De to hidtidige opgør i denne sæson mellem de to hold har haft vidt forskellige resultater. I august vandt AGF 3-0 på udebane, mens Horsens tog en 3-1-sejr i NRGi Park i marts.

Ikke overraskende vil AGF's Martin Jørgensen helst have en gentagelse af den første kamp.

- Jamen, vi skal bare gøre som i Horsens, siger midtbanespilleren tørt til AGF.dk, inden han nuancerer billedet lidt.

- I begge kampe har det været ret afgørende, hvem der scorede det første mål. Det har tvunget modstanderen til at løsne lidt op, og det lukrerede vi på i den første kamp, og det samme gjorde Horsens i den anden. Det kan sagtens blive noget af det samme, der kommer til at ske på søndag.

AGF går ind til kampen med en stribe på tre sejre, og ifølge Jørgensen skal nogle af takterne fra de seneste kampe fastholdes.

- Vi skal som altid prøve at sørge for, at det er svært at score mod os. Og så skal vi være rigtig dygtige til at tage temperaturen på kampen. Vi skal forstå, hvornår det er, vi skal satse fremad, og hvornår det er, vi skal stå kompakt. Nu er det jo sådan, at vi med et point er sikre på den femteplads, der giver en plads i europæisk fodbold, så vi skal nok ikke satse voldsomt fra start, siger Jørgensen.

Men omvendt er der med tre point mulighed for mere end femtepladsen...?

- Så må vi satse de sidste fem minutter, siger den rutinerede midtbanespiller.

AC Horsens-AGF spilles søndag fra kl. 16.00. Inden næstsidsate spillerunde er AGF på femtepladsen, og holdet kan slutte på alt fra tredje- til sjettepladsen i Superligaen.
Se stillingen her >>

18. maj 2012   Kl. 16:41 Af CHH   Foto: Allan Baden / badenfoto.dk
Fra:/-til/-