AGF NYHEDER

Facebook-forhør: Svar fra Sorin

I kampprogrammerne til efterårets hjemmekampe har AGF-spillere på skift svaret på spørgsmål, som klubbens fans har stillet via Facebook. En række svar har endnu ikke været bragt på AGF.dk. Læs her Facebook-forhør med Arthur Sorin.

Arthur Sorin var i Facebook-forhørsstolen i forbindelse med hjemmekampen mod FC København 4. november.

Læs forhøret her.

Daniel Kjær Støckel
Hvordan er det at spille i GF ??

Jeg er glad for at være her. Specielt lige for tiden, hvor vi vinder en masse kampe. Jeg kan lide at spille sammen med mine holdkammerater og befinder mig godt i klubben.

Mark Kruse
Hvor kommer du fra oprindelig ? Altså lokalt i Frankrig...
Jeg kommer fra Rennes i Bretagne i det vestlige Frankrig.

Mads Marcussen
Hvor tæt var du på at forlade AGF, da du ikke havde udsigt til spilletid? (Af en eller anden mærkelig årsag)...
I mit første halve år i klubben fik jeg ikke meget spilletid. Erik Rasmussen fortalte mig, at min stil ikke passede til hans måde at spille på, og så blev jeg udlejet til Sedan i Frankrig. Men siden jeg kom tilbage, har jeg spillet mange kampe, og jeg har været fint tilfreds hele tiden.

Rasmus Løjstrup
Hvad er det bedste ved AGF?
Først og fremmest har vi en god hjemmebane med fantastiske fans. Det er altid en fornøjelse at spille for dem. Og der er også mange, som rejser af sted til udekampe for at se os. Det er nok det allerbedste ved AGF - klubbens fans.

Sonny Benneweis
Hvem er den bedste spiller du har spillet på hold med?
Det er svært at sige. Da jeg spillede  i Kalmar, var jeg på hold med brasilianeren Ari. Han spiller for Spartak Moskva nu. Han var en virkelig god spiller. Jeg tror, det må være ham.

Søren Møller
Regner du med at spille resten af din karriere i AGF?
Jeg aner det ikke. Jeg har knap tre år tilbage af min kontrakt, så jeg har god tid til at finde ud af, hvad der skal ske. Men hvorfor ikke?

Djimie Med D
Hvilke klubber var med i opløbet om dig? Og hvorfor valgte du AGF?
Min kontrakt med Kalmar var på vej til at løbe ud, og de ville gerne forlænge. Men AGF kom på banen som den første klub, og jeg skrev under med AGF kort efter, vi først talte sammen.

Martin Eilertzen
Erik Rasmussen havde ikke meget tillid til dig i hans periode. Jeg og mange andre kunne ikke forstå, hvordan en spiller med dit potentiale kunne blive lejet ud. Hvad er din egen holdning til det?
Jeg synes selv, jeg var god nok til at spille på hans hold, men det var jo ikke mig, der satte holdet. Så der var ikke så meget at gøre. Jeg fik at vide, at jeg gerne måtte finde en ny klub, hvis jeg kunne, og jeg tog den mulighed, der var med Sedan.

Rasmus Løjstrup
Har du nogle idoler fra den nuværende fodboldverden?
Ikke idoler som sådan. Men jeg kunne godt lide Nesta, da han spillede. Af nuværende spillere kan jeg godt lide Cristiano Ronaldo, men man kan ikke sige, at han er et idol.

Jakob Erik Niebuhr Warfvinge
Har du nogen idoler uden for fodboldverdenen?
Nej.

Kristian Sanggård Knudsen
Når I vinder er der oksefilet på programmet i kantinen om mandagen (sådan var det i hvert fald engang). Har du forsøgt at påvirke kantinefatter til at lave frølår eller snegle i stedet?Jeg har aldrig prøvet at spise frøer eller snegle, så det beder jeg ikke om.

Søren Morbjerg
Hvorfor sang du ikke med i Odense da i vandt "hvem var det der vandt idag"? (så det i tv)Haha. Jeg kender ikke teksten…

Janus Spøhr
Du blev købt som back, men spiller i midterforsvaret nu. Hvad synes du  om det, og havde du prøvet det før, da du blev sat derind?
På ungdomsholdene i Rennes spillede jeg mange kampe som midterforsvarer. Så positionen var ikke helt ny for mig. Jeg føler mig godt til rette på den plads, og jeg kan godt lide at spille den. Og jeg har vel også spillet bedre for AGF som midterforsvarer end som back.

Nanna Aabentoft Tygstrup
Hvordan udtaler man egentlig dit navn?
[Ar-'tyyr Sorang] (Fornavnet rimer næsten på ordet "dyre", udtalt " dyr' ")

Michael Quist Ziggy
Hvordan er det at være international spiller i en liga som den danske?
Jeg ser som sådan ikke mig selv som repræsentant for udenlandske spillere. Jeg er bare en spiller som alle andre.

Kathrine Stahl Vejbøl Kruspe
Hej Arthur. Hvem kan du bedst lide af Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo?:-)
Ronaldo.


Svarene herover er på et udpluk af spørgsmålene fra Facebook-siden. Tak til alle, der stillede spørgsmål til Arthur Sorin.
Besøg AGF på Facebook >>

 

18. januar 2013   Kl. 10:14 Af CHH   Foto: Allan Baden / badenfoto.dk
Fra:/-til/-