AGF NYHEDER

AGF ophæver samarbejdet med Peter Sørensen

Ud fra en samlet vurdering af de sportslige resultater det seneste år har AGF valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Peter Sørensen med øjeblikkelig virkning.

Jan Christensen, administrerende direktør i AGF Fodbold, udtaler:

- Det er med stor beklagelse, at vi har set os nødsaget til at ophæve samarbejdet med Peter Sørensen. Vores resultater har over en længere periode været utilfredsstillende, og det er vores vurdering, at selskab og klub er bedst tjent med at skifte cheftræner.

- Peter kom til AGF i 2010 på et tidspunkt, hvor vi netop var rykket ned i 1. division, og hvor vi sportsligt skulle på ret køl igen. Han lykkedes flot med denne opgave - først med en oprykning til Superligaen og derefter med vores bedste placering i 15 år og kvalifikation til europæisk fodbold. Desværre er udviklingen det seneste år stagneret, og resultaterne har været utilfredsstillende. Derfor har vi efter grundige overvejelser valgt at ophæve samarbejdet.

- Jeg vil gerne på AGF's vegne takke Peter for hans store indsats og engagement. Han har været med til at skabe et stærkt fundament at bygge videre på. Vi ønsker Peter al mulig held og lykke med hans videre karriere.

Træneransvaret for Superliga-holdet vil blive overtaget af den eksisterende sportslige stab med Jesper Fredberg i spidsen.

Først efter torsdagens træning vil AGF's træner- og spillerstab stå til rådighed for spørgsmål fra pressen.

26. februar 2014   Kl. 23:01 Af BJ  
Fra:/-til/-