Billetpriser

 

Her kan du købe din billet

Du har flere muligheder for at købe billet til AGF's hjemmekampe i Ceres Park:

 1. Online - KLIK HER >>
  - Køb og udprint dine billetter online
 2. I Aarhus Elites billetkontor, Stadion Allé 70, Aarhus C
 3. Billetboderne på kampdagen
 4. Sæsonkort - KLIK HER >> 
     

Billetpriser 16/17

Priser C-tribunen Online Personlig betjening*
Voksen 125 135
Ungdom U18   75   85
Pensionist 100 110
Studerende  100 KUN ONLINE
     
Priser B-tribunen    
Voksen 100 110
Ungdom U18   60   70
Pensionist   60   70
Studerende   60  KUN ONLINE
Børn (U15)                    Gratis  KUN ONLINE

 

 Saesonkort2

* Billetkontoret i Ceres Arena samt boder ved Ceres Park på kampdagen.

 Bemærkninger:

 • Børn U15 (t.o.m. 14 år) har gratis adgang på B-tribunen til alle hjemmekampe. Billetten skal købes hjemmefra og printes.
 • Billetprisen på kampdagen ved køb i billetudsalgsstederne i Ceres Park på nummererede pladser i afsnit C er en enhedspris som en voksenbillet. De nævnte priser for ungdom U18, studerende og pensionister, er kun til unummererede pladser på C-tribunen eller B-tribunen. 
 • Mod forlangende skal studerende fremvise studiekort ved billetindgangen. Billetter skal købes online og printes.
 • Kørestolsbrugere og andre bevægelseshæmmede, der har brug for en hjælper, skal købe billet til indgang C10. Her er billetprisen kr. 65 kr. i alt for både den bevægelseshæmmede og hjælperen.

Billetten

Billetten med den påtrykte stregkode, er dit adgangstegn til en konkret fodboldkamp. Billetten er kun gyldig, såfremt stregkoden er aktiveret. Det vil sige, at billetter, der er blevet annulleret af AGF Fodbold pga. bortkomst mv., ikke er gyldige adgangstegn. Stregkoden accepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres eller på anden måde forsøges anvendt flere gange. Hvis du bliver forhindret i at komme til en kamp, må du gerne give billetten til en ven. Du må dog ikke videresælge billetten til en værdi højere end den påtrykte.

Om billetrefundering/bytning generelt

Købte billetter refunderes udelukkende i tilfælde af aflysning. Købte billetter er kun gyldig til den påtrykte kamp og kan ikke byttes til anden kamp eller et andet afsnit/sektion. Superligakampene kan blive flyttet til et andet spilletidspunkt af tv. Billetter er gældende til den dag, hvor kampen bliver spillet, og det er ikke nødvendigvis den dato, der er påtrykt billetten. Det er derfor vigtigt, at man orienterer sig enten i pressen eller på agf.dk

Forbehold for fejl og mangler

AGF tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.

U15 - børnebilletter

Adgang til B-tribunen er forbeholdt børn til og med 14 år og voksen i følgeskab med barn. I sæsonen 16/17 er der gratis adgang for alle børn t.o.m. 14 til alle kampe. 

Ceres .park .web