Billetpriser

NRGi Park - oversigtsfoto

Her kan du købe din billet

Du har flere muligheder for at købe billet til AGF's hjemmekampe i NRGi Park:

 1. Online - KLIK HER >>
  - Køb og udprint dine billetter online
 2. I Aarhus Elites billetkontor, Stadion Allé 70, Aarhus C
 3. Billetboderne på kampdagen
 4. Sæsonkort - KLIK HER >> 
     

Billetpriser

   Online   Personlig betjening* 
Voksen 100 kr. 110 kr.
Ungdom U18 50 kr. 60 kr.
Pensionist 75 kr. 85 kr.
Studerende (sælges kun i forsalg) 75 kr. 85 kr.
     

* Billetkontoret i NRGi Arena samt boder ved NRGi Park på kampdagen (her sælges dog ikke studerende-billetter)

 Bemærkninger:

 • Barn t.o.m. 5 år har gratis adgang. Barnet skal dog sidde på samme sæde som en forælder. Billet er ikke nødvendig.
 • Billetprisen på kampdagen ved køb i billetudsalgsstederne i NRGi Park på nummererede pladser i afsnit C er en enhedspris som en voksenbillet. De nævnte priser for ungdom U18 og pensionister, er kun til unummererede pladser på C-tribunen eller B-tribunen. På kampdagen ved billetudsalgsstederne i NRGi Park kan der således ikke købes nummererede billetter til ungdom U18 og pensionister til hhv. kr. 60 og kr. 85.
 • Mod forlangende skal studerende fremvise studiekort ved billetindgangen. Studerende-billetter sælges kun i forsalg - og altså ikke i billetboderne på kampdagen.
 • Kørestolsbrugere og andre bevægelseshæmmede, der har brug for en hjælper, skal købe billet til indgang C10. Her er billetprisen kr. 55 for både den bevægelseshæmmede og hjælperen.

Billetten

Billetten med den påtrykte stregkode, er dit adgangstegn til en konkret fodboldkamp. Billetten er kun gyldig, såfremt stregkoden er aktiveret. Det vil sige, at billetter, der er blevet annulleret af AGF Fodbold pga. bortkomst mv., ikke er gyldige adgangstegn. Stregkoden accepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres eller på anden måde forsøges anvendt flere gange. Hvis du bliver forhindret i at komme til en kamp, må du gerne give billetten til en ven. Du må dog ikke videresælge billetten til en værdi højere end den påtrykte.

Om billetrefundering/bytning generelt

Købte billetter refunderes udelukkende i tilfælde af aflysning. Købte billetter er kun gyldig til den påtrykte kamp og kan ikke byttes til anden kamp eller et andet afsnit/sektion. Superligakampene kan blive flyttet til et andet spilletidspunkt af tv. Billetter er gældende til den dag, hvor kampen bliver spillet, og det er ikke nødvendigvis den dato, der er påtrykt billetten. Det er derfor vigtigt, at man orienterer sig enten i pressen eller på agffodbold.dk

Forbehold for fejl og mangler

AGF Fodbold tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.

Familietribunen - Afsnit B1-B2

Adgang til tribunen er forbeholdt børn til og med 14 år og voksen i følgeskab med barn. Børn, der er PLUS-medlem af Bjørneklubben har gratis adgang til Familietribunen - men skal dog udskrive en billet ved hjælp af deres voucherkode. Børn, der ikke er PLUS-medlem af Bjørneklubben, betaler almindelig billetpris.  Billetter til tribunen sælges fra billetsalgsstedet O samt på AGF.dk.
Bemærk, at der ved attraktive hjemmekampe ikke altid kan garanteres adgang for Bjørneklub-medlemmer og deres forældre. Vi opfordrer derfor medlemmer og forældre til at sikre sig billet i god tid.

oversigt-NRGi-park-ceres-2015

07. april 2015   Kl. 12:38 Af Bo Jensen