Billetpriser

NRGi Park - oversigtsfoto

Her kan du købe din billet

Du har flere muligheder for at købe billet til AGF's hjemmekampe i Ceres Park:

 1. Online - KLIK HER >>
  - Køb og udprint dine billetter online
 2. I Aarhus Elites billetkontor, Stadion Allé 70, Aarhus C
 3. Billetboderne på kampdagen
 4. Sæsonkort - KLIK HER >> 
     

Billetpriser 15/16

Priser C-tribunen    
  Online Personlig betjening*
Voksen 125 135
Ungdom U18 75 85
Pensionist 100 110
Studerende (sælges kun i forsalg) 100  
     
Priser B-tribunen    
     
Voksen 100 110
Ungdom U18 50 60
Pensionist 75 85
Studerende (sælges kun i forsalg) 75  

 

* Billetkontoret i Ceres Arena samt boder ved Ceres Park på kampdagen (her sælges dog ikke studerende-billetter)

 Bemærkninger:

 • Barn t.o.m. 14 år har gratis adgang på B1-B2 (Familie-tribunen).Billetter skal dog printes fra shop.agf.dk
 • Billetprisen på kampdagen ved køb i billetudsalgsstederne i Ceres Park på nummererede pladser i afsnit C er en enhedspris som en voksenbillet. De nævnte priser for ungdom U18 og pensionister, er kun til unummererede pladser på C-tribunen eller B-tribunen. 
 • Mod forlangende skal studerende fremvise studiekort ved billetindgangen. Studerende-billetter sælges kun i forsalg - og altså ikke i billetboderne på kampdagen.
 • Kørestolsbrugere og andre bevægelseshæmmede, der har brug for en hjælper, skal købe billet til indgang C10. Her er billetprisen kr. 65 kr. for både den bevægelseshæmmede og hjælperen.

Billetten

Billetten med den påtrykte stregkode, er dit adgangstegn til en konkret fodboldkamp. Billetten er kun gyldig, såfremt stregkoden er aktiveret. Det vil sige, at billetter, der er blevet annulleret af AGF Fodbold pga. bortkomst mv., ikke er gyldige adgangstegn. Stregkoden accepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres eller på anden måde forsøges anvendt flere gange. Hvis du bliver forhindret i at komme til en kamp, må du gerne give billetten til en ven. Du må dog ikke videresælge billetten til en værdi højere end den påtrykte.

Om billetrefundering/bytning generelt

Købte billetter refunderes udelukkende i tilfælde af aflysning. Købte billetter er kun gyldig til den påtrykte kamp og kan ikke byttes til anden kamp eller et andet afsnit/sektion. Superligakampene kan blive flyttet til et andet spilletidspunkt af tv. Billetter er gældende til den dag, hvor kampen bliver spillet, og det er ikke nødvendigvis den dato, der er påtrykt billetten. Det er derfor vigtigt, at man orienterer sig enten i pressen eller på agf.dk

Forbehold for fejl og mangler

AGF tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.

Familietribunen - Afsnit B1-B2

Adgang til tribunen er forbeholdt børn til og med 14 år og voksen i følgeskab med barn. I sæsonen 15/16 er der gratis adgang for børn t.o.m. 14. år. De skal dog printe billet på shop.agf.dk

Ceres .park .web

-