Øvrig stab

Jacob Astrup - Læge

Jacobastrup

Speciallæge Jacob Astrup har været i AGF siden september 2011. Til daglig arbejder han på Regionshospitalet Silkeborg, og han har stor erfaring med behandling af elitesportsudøvere. Han er diplomlæge i idrætsmedicin og har beskæftiget sig med området siden 2001. Han har været holdlæge for flere forskellige elitesportshold - blandt andet for Aarhus Fremad i tre sæsoner.

 

Uffe Hansen - Fysioterapeut

Uffe Hansen

Den 1. november 2015 startede Uffe Hansen som fysioterapeut for AGF's Superliga-trup. Inden da arbejdede han ni år i AC Horsens som både fysioterapeut og fysisk træner.

 

Klaus Bredsgaard - Fysioterapeut

Klaus Bredsgaard

Den 1. september 2015 havde Klaus Bredsgaard sin første arbejdsdag som fysioterapeut for Superliga-truppen. Han er uddannet idrætsfysioterapeut og har senest været tilknyttet Aarhus Håndbold og Fysiocenter Aarhus.

 

Henrik Sørensen- Fysioterapeut

Henrik Sørensen

Siden 2014 har Henrik Sørensen været tilknyttet AGF's ungdomsafdeling som fuldtidsansat fysisk træner og fysioterapeut. Han er også koblet på sundhedssektoren omkring Superliga-truppen. Inden han kom til AGF var han bl.a. tilknyttet Århus Håndbold som både fysioterapeut og fysisk træner.

 

Lasse Winther Andersen - Videoanalytiker

Lasse Winther Andersen

Lasse Winther Andersen blev ansat i juli 2016 som videoanalytiker i AGF, hvor han har ansvaret for at levere videoanalyser og -klip til trænere og spillere.

Lasse har en fortid i FCM, hvor han også samarbejdede med Glen Riddersholm og Lars Friis omkring videoevaluering af kampene.

 

Jens Christian Algreen-Petersen- Team manager

Dudek

1. september 2015 startede Jens Christian Algreen-Petersen - også kaldet "Dudek" - som team manager for Superliga-truppen. Udover de normale holdlederopgaver, som knytter sig til et Superliga-hold, skal han som team manager sikre, at nye spillere falder hurtigt og godt til i Aarhus og trives i de helt nye omgivelser. "Dudek" er uddannet cand.mag i samfundsfag og psykologi, og inden han blev ansat i AGF, arbejdede han som lærer på Aarhus Tech. I AGF var han i en årrække tilknyttet U15-holdet som holdleder.

 

Jens Lorentzen - Holdleder

Jens Lorentzen

Jens Loretnzen blev tilknyttet som holdleder for Superliga-holdet i efteråret 2013.