AGF Legenderne

Mere end 80 tidligere AGF-spillere er en del af AGF Legenderne.

AGF er en klub med stolte traditioner. Gennem mere end 100 år har klubben været med til at præge dansk fodbold. Markante spillere, ledere og personligheder har skabt en enestående historie. For at hylde de aktører, der har været med til at tegne klubben, indstiftede AGF i 2011 et fodboldambassadørkorps, som i 2016 har skiftet navn til AGF Legenderne.

Blandt AGF Legenderne er tidligere AGF-spillere, der står noteret for ca. 100 førsteholdskampe eller flere og/eller har optrådt på A-landsholdet, samt tidligere cheftrænere og holdledere for førsteholdet med mange år i AGF. Mere end 80 AGF'ere er i øjeblikket en del af AGF Legenderne..

Legenderne drives af en 'cheftræner' samt tre 'anførere'. Cheftræner er Jens Harmsen, tidligere førsteholdsspiller og cheftræner for det AGF-hold, der vandt Danmarksmesterskabet i 1986. De tre anførere er AGF-ikonerne Troels Rasmussen, Marc Rieper og Bent Wachmann.

AGF Legenderne samles to gange om året. Den ene gang omkring en hjemmekamp i Ceres Park og den anden til frokost og orientering fra nøglepersoner i AGF.

Jens Harmsen
Cheftræner Jens Harmsen