AGF's historiske samling

gamle fodboldstøvlerskib1vifte 1olding trøje 1

medalje 1per beck 1vimpelCELTIC TRØJE FRONT FRIT

På denne side kan du se og læse om nogle få udvalgte effekter og genstande fra AGF's historiske samling.

Samlingen består af effekter og tryksager, som klubben igennem årene har gemt, erhvervet og modtaget som gaver.

Effekterne fortæller på hver deres måde om mindeværdige kampe og profiler, men giver også et kulturhistorisk billede af samtiden. Den består blandt andet af spillertrøjer, medaljer, udklipsbøger, fotografier, støvler og småtryk med sædvanligvis kort levetid som billetter, festsange, plakater, programmer og meget mere.

Samlingens styrke ligger således ikke kun i de enkelte unika og sjældenheder, men i dens samlede og mangfoldige indhold.

Indsamlingen fortsætter til gavn og glæde for nutidens AGF'ere, men ikke mindst for kommende generationer af AGF'ere, dem der kommer efter os. AGF's historiske samling er derfor fortsat interesseret i at modtage ting med relation til klubben og fodbold generelt.

Hvis du har effekter, f.eks. en udklipsbog, plakat, fotografier, gammelt program eller gammel billet, som du ønsker at forære til AGF's historiske samling og dermed selv være med til at bevare historien og udbygge samlingen, bedes du kontakte Ole Hall på oh@agf-as.dk eller på telefon 89 38 60 46 (hverdage 0800-1600).