Ledige job

Lønnede stillinger

AGF og Ceres Park & Arena søger rengøringsassistent

Ceres Park & Arena søger efter en stabil og selvstændig medarbejder til vores rengørings-team. 
Vi søger en dygtig og erfaren person, der kan lide at gøre en forskel i sit arbejde og sætter en ære i kvalitet og service. 

 Det er vigtigt, at du er indstillet på, at arbejdet både indebærer daglig almindelig rengøring og forefaldende serviceopgaver, samt rengøring og oprydning efter større events og begivenheder. 


Vi sætter pris på, at du har erfaring med rengøring og kan arbejde selvstændigt og stabilt. Det er også vigtigt, at du kan taler, læser og skriver dansk. Du vil få gode kollegaer i et godt og sundt arbejdsmiljø med gode personalegoder. Vi er en arbejdsplads, hvor der er plads til forskelligheder og til personlig udvikling. 


Vi tilbyder en stilling på 25 timer om ugen i en fast vagtplan - med mulighed for at tage flere timer. Du skal være indstillet på weekendarbejde.
Løn efter aftale. 


Ansættelse sker hurtigst muligt, og samtaler afholdes derfor som vi modtager ansøgningerne. Så skynd dig at sende din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.
 (Dette opslag er lagt op 14/12 2017)

For yderligere spørgsmål om jobbet kan der rettes henvendelse til Jesper Tinggard på jt@parkarena.dk. Det er også her din ansøgning skal sendes. 

Ulønnede stillinger

Bliv en del af AGF Skilteteam - læs opslag her >>

AGF Service søger frivillige
Bærer du AGF i hjertet? Kan du lide fodbold? Er du frisk på en søndag - ligegyldigt om det er regn eller sol over Århus? Kan du lide at have med mennesker at gøre?

Hvis du kan sige ja til nogle af disse spørgsmål, bør du læse videre.
AGF Fodbold har brug for frivillige til at give et nap med, når Byens Hold spiller på hjemmebane.

Arbejdet kan bestå i at sælge billetter, billettere eller vise publikum på plads. Derfor er det en fordel, hvis du er serviceminded, da du får megen kontakt til mennesker.

Arbejdet er ulønnet. Til gengæld bliver du en del af et stærkt fællesskab og får mange sjove og spændende oplevelser i Ceres Park. Ud over fodboldkampene mødes vi også til sammenkomster af forskellig slags - fra det seriøse til det fornøjelige, hvor AGF er "hovedsponsor".

Vi søger både piger og drenge (over 18 år) - kvinder og mænd. Du kan få nærmere oplysninger ved at sende en mail til nedenstående adresse. Skriv lidt om dig selv, og så kontakter vi dig.

Du skal skrive til:
mail@agfservice.dk

Læs mere på agfservice.dk