Ledige job

AGF og Ceres Park & Arena søger praktikanter

Er du studerende på sportsmanagement, serviceøkonom, eventkoordinator eller en lignende uddannelse inden for event, sport og service, så vil vi anbefale, at du læser videre her. 

For Ceres Park & Arena og AGF søger lige nu to nye praktikanter med start fra august 2018, hvor praktikopholdet begynder. Men vi er så ivrige for at få dig ind i flokken, at vi gerne ser, at du allerede kan starte i april på et studiejob frem til august.

Som praktikant vil du blive en del af det største eventsted i Aarhus. Ceres Park & Arena er specialister i at afvikle store events ned til den mindste detalje - hvad enten det drejer sig om AGF's hjemmekampe på Ceres Park, store koncerter og konferencer eller en håndboldkamp i Ceres Arena.

Og hvert år besøger mere end 600.000 gæster vores ikoniske rammer for enden af Stadion Allé, hvor vi gør os umage for at alle skal have en god oplevelse, når de besøger os. 

Som praktikant vil du komme til at arbejde med publikumsoplevelsen under alle vores events. Vi udvikler konstant på servicen og oplevelsen, både når AGF spiller hjemme og alle øvrige events, og har brug for iderigdom, engagement og kreativitet fra vores praktikanter, der vil få mange forskellige opgaver inden for værtskab, udarbejdelse af nyhedsbreve, grafisk support, udvikle trafik-oplevelsen til og fra Ceres Park & Arena, inddragelse af nye trends, sociale medier, eventkoordinering og meget andet.

Vi forestiller os derfor, at du har stærke skriftlige egenskaber og lettere kompetencer indenfor den grafiske verden, men vigtigst er det, at du har en brændende passion for event og sportafvikling og ikke mindst er du robust med et godt overblik, humør og omhu. 

Vi tilbyder en sjov, anderledes og spændende og meget lærerig praktikplads med masser af ansvar i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor to dage aldrig er ens. Lyder det som noget for dig, så kontakt endelig vores Eventchef Hanne Bisbo Stadsgaard på hbs@parkarena.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ulønnede stillinger

Bliv en del af AGF Skilteteam - læs opslag her >>

AGF Service søger frivillige
Bærer du AGF i hjertet? Kan du lide fodbold? Er du frisk på en søndag - ligegyldigt om det er regn eller sol over Århus? Kan du lide at have med mennesker at gøre?

Hvis du kan sige ja til nogle af disse spørgsmål, bør du læse videre.
AGF Fodbold har brug for frivillige til at give et nap med, når Byens Hold spiller på hjemmebane.

Arbejdet kan bestå i at sælge billetter, billettere eller vise publikum på plads. Derfor er det en fordel, hvis du er serviceminded, da du får megen kontakt til mennesker.

Arbejdet er ulønnet. Til gengæld bliver du en del af et stærkt fællesskab og får mange sjove og spændende oplevelser i Ceres Park. Ud over fodboldkampene mødes vi også til sammenkomster af forskellig slags - fra det seriøse til det fornøjelige, hvor AGF er "hovedsponsor".

Vi søger både piger og drenge (over 18 år) - kvinder og mænd. Du kan få nærmere oplysninger ved at sende en mail til nedenstående adresse. Skriv lidt om dig selv, og så kontakter vi dig.

Du skal skrive til:
mail@agfservice.dk

Læs mere på agfservice.dk