Trøje nr. 12 er nu jeres

Af: AGFs Nyhedstjeneste - 17. februar 2012, kl. 9:56

Vi har i AGF i lang tid tænkt over, hvordan vi kan vise vores taknemlighed over den fantastiske opbakning vi får, og har fået i gode såvel som mindre gode tider. Vi har tænkt over hvorledes vi kunne sige tak til vores trofaste publikum, sponsorer, samarbejdspartnere og Århus som by. For godt et ½ års tid siden blev vi kontaktet af Frej Elbæk og Michael Rønne, som havde en klar ide om, hvordan vi kunne gøre det.

Ideen var at tildele alle jer, der følger og støtter AGF trøje nr. 12 til evigt eje, og den ide har vi taget til os – aldrig mere skal en spiller bære trøje nr. 12. Den tilhører jer og Århus. I er 12. Manden: Den uundværlige opbakning, som mange superligaklubber misunder os – den opbakning som enhver klub lever og ånder for. Fremover vil vi ”være” 12 mand på banen, når AGF spiller bold.

Vi vil udvikle 12. Manden, så hele Århus får gavn af det. Vi vil med andre ord forsøge at arbejde på tværs af områderne sport, kultur, uddannelse og erhvervsliv. Der vil over vinteren blive afholdt et seminar mellem repræsentanterne på grønsværen i dag, med henblik på, at udvikle og styrke initiativer, der placere AGF og anden elite idræt i forreste række på det sportslige plan. Overordnet kan ideen bag 12. Manden bindes sammen med AGF’s gamle motto "Ingen må søge sit eget. Spredte skal vi styrte, men samlet skal vi stige" Vi skal sammen få Århus frem i forreste række som idrætsby nr.1 på samme linje som vores uddannelses- og kulturinstitutioner.

Derfor tildeler vi jer trøje nr. 12 som symbol på den opbakning, I har givet klubben gennem hele dens levetid og særligt i de seneste 8 svære år.

Som symbol på samarbejdet på tværs af idrætsgrene, kultur, uddannelse og erhvervsliv modtager følgende personer en trøje nr. 12 som tak for deres støtte til 12. Manden, samt ikke mindst som anerkendelse af deres betydning for, at Århus og AGF også fremover skal være at finde i forreste række på det sportslige plan.

Repræsentanter for Århus:
Borgmester: Louise Gade
Bestyrelsen: Kurt Andersen
Århus Universitet: Niels Christian Sidenius
JCVU v. Birthe Friis
Studenterhus Århus v. Anders Dahlstrup:
Alm. Brand: Michael Simonsen
City Foreningen v. Claus Bech