AGF med flest spillere på Futurelandshold

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 16. april 2017, kl. 12:46

AGF har fire spillere med på det nye U16 Futurelandshold.

Dermed er AGF - skarpt forfulgt af FCK med tre spillere - den klub, der har fået flest spillere udtaget til dette landshold, der senere på måneden skal til Prag for at deltage i en miniturnering mod Sverige, Tjekkiet og Belgien.

De fire AGF-spillere er Magnus Kirchheiner (Odder IGF / billedet), Albert Grønbæk (VRI), Mikkel Møller Lassen (Odder IGF) og Frederik Jørgensen (TST).

Se hele truppen her >>

Futurelandsholdet er tiltænkt spillere, der typisk endnu ikke er kommet i vækstspurt og derfor fysisk kan være overmatchede i træning og kampe. Eller det kan også være spillere, som DBU tidligere har noteret sig, og derfor gerne vil have mulighed for at gense - matchet op mod andre dygtige spillere.

I forvejen er AGF repræsenteret med Daniel Gadegaard Andersen og Gustav Mogensen på U16-landsholdet, der i øjeblikket deltager i en turnering i Frankrig.