Bundu-hattrick i flot reserveholdssejr

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 18. april 2017, kl. 20:27

Et meget ungt AGF-reservehold med fem U17-spillere i startopstillingen vandt tirsdag eftermiddag 4-3 over AaB i Reserveligaen - blandt andet takket være et hattrick af Mustapha Bundu.

På forhånd var der lagt op til en svær opgave, da et meget ungt AGF-mandskab tirsdag eftermiddag skulle prøve kræfter med et rutineret AaB-hold, som talte Superliga-erfarne spillere som Kasper Risgaard, Patrick Kristensen, Thomas Enevoldsen og Casper Sloth. De unge AGF'ere gik dog til opgaven med brystkassen skudt frem, og det blev i sidste ende belønnet med en 4-3-sejr.

I første halvleg var det hjemmeholdet, der måske ikke overraskende havde teten, og midtvejs sørgede Sebastian Grønning for en nordjysk føring.

Der gik dog ikke mange minutter, før Mustapha Bundu var på pletten for første gang. Benjamin Hvidt vandt bolden centralt og afleverede frem til Nimo Gribenco, der lagde bolden til rette for Bundu, som uden betænkningstid sendte bolden i mål fra kanten af feltet.

Lige inden pausefløjtet tog hjemmeholdet atter føringen, da Thomas Enevoldsen udnyttede et straffespark.

Fra anden halvlegs start satte AGF-spillerne et meget aggressivt pres ind, og det blev hurtigt belønnet. Der var således kun spillet et minut, da Nimo Gribenco sendte udligningen i mål.

Kort efter resulterede det høje pres i en ny scoring. Chris Ikonomidis vandt bolden i en gunstig position og afleverede ind foran mål til Mustapha Bundu, der uden problemer kunne score sit andet mål.

Og med godt tyve minutter igen fuldendte Bundu sit hattrick, da et frisparksforsøg fra hans fod blev rettet lidt af og snød AaB's keeper.

Kort før tid bragte AaB's Anders Harpøth Østergaard fornyet spænding ind i kampen, da han reducerede til 3-4, og hjemmeholdet havde også muligheden dybt inde i overtiden til at udligne på et straffespark, som Thomas Enevoldsen igen skulle tage sig. Denne gang trak Thomas Hagelskjær sig dog sejrrigt ud af duellen, og dermed sluttede opgøret med en flot 4-3-sejr til de unge AGF'ere.

Efterfølgende havde assistenttræner Allan K. Jepsen denne kommentar til forløbet:

- Jeg synes, vi kæmper lidt med det i første halvleg. AaB har for nemt ved at spille os tynde. Det er ikke fordi, at drengene ikke arbejder hårdt nok, men vi mangler lidt disciplin og coolness. Det pres og udtryk, vi inden kampen havde snakket om, får vi ikke helt fulgt.

- Jeg synes dog, at vi får kæmpet os ind i kampen, vi får en flot start på anden halvleg. Vi udligner og kommer også foran, og i det hele taget leverer holdet en rigtig god indsats i anden halvleg. Vi er mere samlet og henter en flot sejr mod et hold, der vel har omkring 1000 Superliga-kampe på cv'et, mens vi vel knap nok kan snige os op på 20.

Kampfakta
AaB - AGF 3-4 (2-1)
1-0: Sebastian Grønning (23')
1-1: Mustapha Bundu (30')
2-1: Thomas Enenvoldsen (44', str.)
2-2: Nimo Gribenco (47')
2-3: Mustapha Bundu (57')
2-4: Mustapha Bundu (67')
3-4: Anders Harpøth Østergaard (83')

AGF:
Thomas Hagelskjær - Oskar Buur, Emil Christensen, Sebastian Hausner, Daniel Thøgersen (62: Quoc Minh Truong) - Benjamin Hvidt - Magnus Kaastrup (62: Alexander Ammitzbøll), Søren Gustav Bugge Jepsen (81: William Just), Nimo Gribenco (87: Christian Bech), Chris Ikonomidis - Mustapha Bundu (81: Mads Mikkelsen)

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->