Giv din mening til kende – og deltag i konkurrencen om en Ipad Mini

Af: BJ - 19. april 2017, kl. 23:05

Alka Superliga klubberne står igen i år bag en fælles tilskuerundersøgelse, hvor du kan give din mening til kende om stadionoplevelsen. Deltag i tilskuerundersøgelsen 2017 og vær med i konkurrencen om at vinde en Ipad Mini.

Tilskuerundersøgelsen bliver foretaget i alle 14 Alka Superliga klubber, og formålet er at optimere tilskueroplevelsen - både på og udenfor stadion. Op til denne sæson har AGF gennemført en række tilskuertiltag med det formål at løfte helhedsoplevelsen - og det er blandt andet sket med afsæt i de input og erfaringer, som de foregående sæsoners tilskuerundersøgelse har bibragt. Af nye tiltag kan blandt andet nævnes AGF Legeland, Ceres Ølhaven, AGF Live, nyt indgangsparti til C-tribunen og nye sæsonkortkategorier.

Input fra tilskuerundersøgelsen 2017 skal bruges til evaluere på eksisterende forhold og evt. søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer i den kommende sæson. Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at tilmelde dig 'SuperligaSurvey' og besvare spørgeskemaet.

Hvis du giver din mening til kende, vil du være med til at skabe en bedre oplevelse i Ceres Park. Du tilmelder dig her: www.bit.ly/tilskuerundersøgelse.

Herefter vil du få tilsendt et link med spørgeskemaet, som kan besvares online, når det passer dig. Ved besvarelse af spørgeskemaet deltager du automatisk i konkurrencen om en Ipad Mini.