Landsholdssucces for Gustav og Daniel

Af: BJ / Foto lånt fra DBU's Facebook-side - 14. april 2017, kl. 12:52

Landsholdsdebut og sejre over Brasilien og Marokko. Det er indtil videre facit for Gustav Mogensen og Daniel Gadegaard Andersen, der i påskedagene er med U16-landsholdet til en international turnering i Frankrig.

Det danske U16-landshold åbnede turneringen mod Brasilien, og her blev Gustav Mogensen skiftet ind efter en lille time til sin officielle landsholdsdebut. På det tidspunkt var stillingen 1-1, men i de døende lykkedes det AaB's Jeppe Pedersen at afgøre kampen til Danmarks fordel.

Se målene her >>

I danskernes anden puljekamp ventede Marokko, og her var begge AGF'ere en del af startopstillingen, og dermed kunne Daniel Gadegaard Andersen sætte flueben ud for sin første kamp i nationaltrøjen. En optræden, han slap fint fra. Undervejs i kampen havde Gustav Mogensen en stor chance for at bringe Danmark i front, men han sendte sin afslutning over mål. I stedet blev Brøndbys Muamer Brajanac matchvinder med en scoring kort før tid.

Se målet og højdepunkter fra kampen herunder:

 

MEd sejrene over Brasilien og Marokko er de danske talenter klar til semfinalen, hvor værtsnationen Frankrig er modstanderen lørdag. I den anden semifinale mødes Portugal og Japan.

Billedet: Det danske U16-landshold. Gustav Mogensen har nr. 18 og Daniel Gadegaard Andersen har nr. 16.

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->