René Frost i spidsen for AGF Klubsamarbejde

Af: BJ - 12. april 2017, kl. 15:06

AGF har ansat 47-årige René Frost som ny chef for AGF Klubsamarbejde.

Med 68 samarbejdsklubber, 25.000 ungdomsmedlemmer, fem talentcentre og omkring 30 talenttrænere og scouts er det en større organisation, som AGF's nye chef for klubsamarbejdet får ansvaret for. Efter en grundig rekrutteringsproces er valget faldet på Réne Frost som afløser for Rasmus Stenild, der tidligere på året valgte at søge nye udfordringer.

- Tidligt i processen stod det klart for os, at René har den helt rette profil til at løfte opgaven som ny chef for AGF Klubsamarbejde. Han har et stort kendskab til hele fodboldmiljøet i Østjylland og har i kraft af sit træner- og ledervirke i Lyseng stor erfaring med både bredde- og elitetræning og foreningsarbejde i det hele taget. Han er ambitiøs, arbejdsom og samtidig meget struktureret i sin tilgang til de opgaver, han løser. Ja, han besidder både de faglige og personlige egenskaber, der skal til for at udvikle klubsamarbejdet yderligere, og vi glæder os til at få ham med på holdet, siger talentchef Anders Madsen.

René Frost har i en årrække været frivillig leder i samarbejdsklubben IF Lyseng Fodbold både som træner og ungdomsansvarlig for drengeafdelingen. Derigennem har han også fået et indgående kendskab til AGF Klubsamarbejde (AKS), da han har været Lysengs klubrepræsentant og samtidig siddet i styregruppen for Talentcenter Aarhus. Han ser nu frem til at sætte sit aftryk på klubsamarbejdet i sin nye rolle som AKS-chef.

- Det er en vildt spændende udfordring at få mulighed for at arbejde med fodbold på fuld tid i AGF, være med til at præge hele talentarbejdet i Østjylland og skabe et attraktivt samarbejde på både bredde- og eliteniveau. Jeg har selv været på den anden side af bordet og ved derfor, hvad klubberne efterspørger både i forhold til talentarbejdet og de generelle tilbud, der kommer alle ungdomsmedlemmer til gode, siger René Frost, der er læreruddannet og de senere år har haft sit virke i folkeskolen.

Han er ikke i tvivl om, hvad der skal til for at løfte klubsamarbejdet til et højere niveau.

- Vi skal være mere synlige i klubberne, der skal skabes en mere tydelig struktur og sidst men ikke mindst skal talentcentrerne opgraderes yderligere. Vi skal gøre et i forvejen godt samarbejde endnu stærkere, for det vil gavne hele fodbolden i Østjylland. Det skal i sidste ende selvfølgelig føre til, at flere lokale spillere finder vej til AGF's hold, men generelt er målet også at højne standarden i ungdomsfodbolden i hele Østjylland, siger René Frost.

Han starter i sit nye job efter påske.