Sejr og uafgjort i Randers

Af: BJ - 11. april 2017, kl. 16:42

Det blev sammenlagt til fire point, da U17 og U19 i weekenden mødte Randers FC på udebane.

U17 hentede de tre point og kom dermed tilbage på sejrskurs efter nederlaget til FCN.

Set over hele kampen var sejren fortjent, selvom afgørelsen først faldt med få minutter igen. Magnus Kaastrup sørgede for føringen midtvejs i første halvleg efter godt forarbejde af en storspillende Gustav Mogensen. AGF-drengene havde fin kontrol over kampen og kun i en enkelt situation måtte Daniel Gadegaard diske op med en redning.

Det var derfor også med en god fornemmelse, at U17 gik til pausen, men kort ind i anden halvleg fik hjemmeholdet udlignet i en situation, hvor manglede kommunikation mellem bagkæden og keeperen førte til muligheden, som Randers udnyttede.

AGF-mandskabet pressede herefter på for at komme i front og havde flere gode muligheder. Der skulle dog et Randers-selvmål til fire minutter før tid, før det skete. Et langt udspark fra Daniel Gadegaard headede Randers-spilleren ganske enkelt i eget net. Og kort efter kunne Daniel Thøgersen slå sejren fast med en fremragende scoring direkte frispark.

- Det var alt i alt udmærket uden at være prangende. Drengene viser god mental styrke ved at blive ved med at tro på tingene, og det gør, at vi i sidste ende fortjent får hevet de tre point hjem, lyder det fra U17-cheftræner Morten Mølkjær, der udover Gustav Mogensen uddelte roser til Albert Grønbæk.

Allerede onsdag skal U17 i aktion igen, når modstanderen er FCM på udebane. Her må Mølkjær se bort fra Gustav Mogensen og Daniel Gadegaard, der er med U16-landsholdet til en turnering i Frankrig.

U19 spillede 2-2

U19 jagter fortsat den første sejr i foråret. Lørdag var det tæt på, men trods stor overvægt i chancer måtte holdet nøjes med 2-2 mod Randers FC.
To gange undervejs var U19 foran. Christian Bech sørgede et kvarter ind i kampen for føringen efter hjørnespark, men kort efter fik hjemmeholdet udlignet. Inden pausefløjtet lykkedes det dog Mads Mikkelsen (billedet) at score til 2-1 efter et godt opbygget angreb. Anden halvleg var dog blot få minutter gammel, før Randers atter fik bragt balance i regnskabet - og 2-2 holdt kampen ud. U19 havde bolden i nettet til 3-2, men målet blev  tvivlsomt annulleret for offside, og stolpen stod også i vejen for en afslutning.

- Vi skulle have vundet, for vi havde flest chancer og spillede generelt en fin kamp på en knoldet bane. Vi ville mest, og vi kreerede mange gode angreb, men manglede både held og dygtighed til at afgøre kampen til vores fordel, fortæller U19-cheftræner Christian Flindt-Bjerg, der onsdag sender sit mandskab i ilden igen mod FCM på udebane.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->