Super1Rent øger sit engagement i AGF

Af: SHC - 10. april 2017, kl. 9:57

Man får mod på mere, hvis man er sponsor i AGF. Det kunne i hvert fald være konklusionen, hvis man ser på rengøringsfirmaet Super1Rent, der har løftet sit engagement i AGF til nu at være guldpartner og dermed en af de store samarbejdspartnere for AGF.

Opgraderingen kommer under to år efter, at Super1Rent for første gang indgik et samarbejde med AGF. Dengang var det på et såkaldt bronzeniveau. Siden blev det til sølv, og nu træder Super1Rent altså ind i den eksklusive gruppe af guldpartnere i AGF.

- Vi har været med i AGF forholdsvis kort tid, men har i den periode allerede set, at vi får rigtig meget ud af samarbejdet. Både i forhold til de netværksmæssige fordele og den eksponering, der følger med, og tilsammen har det givet os en øget forretning. Vi holder af og med AGF - det har jeg gjort siden barnsben, så der er også meget hjerte i det. Men vi er primært med, fordi det er en god forretning -  i de senere år har vi oplevet en vækst, jeg blandt andet tilskriver vores samarbejde med AGF, siger Jesper Friis Blak, der er indehaver af Super1Rent Danmark.

Bakker op
At Super1Rent Danmark lige nu vælger at opgradere sit sponsorat, er ingen tilfældighed.

- AGF har rent sportsligt haft en lidt omtumlet sæson, så det er nu man skal markere, at vi står sammen om AGF. Som østjysk virksomhed med store interesser i Aarhus vil vi også gerne bakke op om AGF i fremtiden, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde, siger Jesper Friis Blak.

- Super1Rent er et godt eksempel på, hvad en virksomhed i regionen kan få ud at blive en del af AGF. At de så kort tid efter deres indtræden i vores partnerkreds nu igen opgraderer deres sponsorat, tager vi som et tegn på, at vores samarbejdspartnere hurtigt oplever fordelene ved vores netværk, eksponering og markedsføring. Det er en stor tilfredsstillelse, at Super1Rent har haft et stort udbytte af sponsoratet og har oplevet positive resultater, og vi glade og stolte over, at de nu går endnu stærkere ind i klubben, siger salgschef i AGF, Torben Nygaard, der vil præsentere Super1Rent's nye aftale ved AGF's kamp mod Silkeborg IF i Ceres Park mandag aften.

Super1Rent Danmark er en rengøringskoncern med hovedkvarter i Hadsten. Virksomheden løser alle slags opgaver - lige fra privatrengøring til store erhvervsopgaver. Siden starten har Super1Rent udvidet betydeligt og råder i dag i Jylland over et fintmasket netværk, der klarer alt indenfor rengøring, gulvbehandling, vinduespolering, skadeservice og ejendomsservice.