Blue Water Shipping vil løfte sig med AGF

Af: SHC - 27. august 2017, kl. 18:59

Blue Water Shipping er ny Guldpartner i AGF

Fra to mand og et skrivebord i Esbjerg i 1972 til i dag at være en international transport- og logistikvirksomhed med mere end 1.500 medarbejdere fordelt på kontorer over hele verden. Det er gået stærkt for Blue Water Shipping siden virksomhedens beskedne begyndelse.

Også Blue Waters engagement i AGF har udviklet sig med hastige skridt. Fra at være startet som en mindre partner på det såkaldte bronzeniveau blev Blue Water Shipping Sølvpartner i 2015. Nu øger virksomheden igen sit engagement i AGF som ny Guldpartner. Forventningen er, at det øgede samarbejde med byens hold kan løfte kendskabet til Blue Water Shipping endnu mere.

- Selv om vi har været i Aarhus i en del år, så vil vi gerne være endnu mere synlige i byen. Vi har en strategi om at være "Best in town", hvilket betyder, at vi vil være de bedste på vores felt i de byer, vi er repræsenteret i. Og her ser vi AGF som en væsentlig medspiller. Vi har de seneste år oplevet en markant fremgang i Aarhus, og vi ønsker at stå endnu stærkere. Både i forhold til vores kunder - nuværende som fremtidige, men også i forhold til vores medarbejdere og ikke mindst til vores evne til at tiltrække nye kvalificerede medarbejdere, siger Jan Dam Poulsen, der er direktør for Blue Water Shipping i Aarhus, som har lavet aftalen med AGF.

Deler værdier
Udover AGF er Blue Water Shipping også involveret i andre fodboldklubber og i andre idrætsgrene. Og det er ingen tilfældighed, fortæller Jan Dam Poulsen

- Vi har rigtig gode erfaringer med at samarbejde med sportens aktører, fordi vores værdier matcher sportens verden omkring holdånd og samarbejdet mellem talent og erfarne eksperter. Og især ligner AGF's værdier om, at ambitioner skal gå hånd i hånd med flid og hårdt arbejde også vore værdier som virksomhed. Så vi ser meget frem til at styrke vores samarbejde med AGF og realisere de mål, vi har sat os sammen. Der er mange gode ting i gang i AGF, og vi er fuld af fortrøstning og optimisme på klubbens vegne, og vi glæder os til at tage del i rejsen mod sportslig succes for AGF og for Aarhus, siger Jan Dam Poulsen.

Blue Water Shipping er en global leverandør af alle former for logistikydelser indenfor moderne Supply Chain Management. Blue Water Shipping er repræsenteret med 60 kontorer på verdensplan. På alle kontorerne kombineres et stærkt globalt netværk med lokal ekspertise - herved tilfører virksomheden værdi til kunderne og leverer serviceydelser, der rækker langt udover at transportere gods på en sikker og effektiv måde. I Aarhus har Blue Water Shipping hjemme i Skejby og en afdeling på havnen.

Se mere om Blue Water her: