Har du spændende AGF-effekter i gemmerne?

31. august 2017, kl. 7:59

På søndag fra kl. 10-14 holder AGF indsamling af spændende AGF-effekter i VIP-lokalet på 1. sal Ceres Park.

Har du selv været medlem af klubben for eksempel som ungdomsspiller og har fotos, breve o.l. fra din tid i AGF, eller er du i besiddelse af effekter efter din far, bedste- eller oldefar, onkel eller andre slægtninge, der har spillet i AGF eller har været træner eller leder i klubben, eller har du som fan ført scrapbøger over AGF og har effekter og ting liggende, som du kunne tænke dig at donere til AGF, håber vi at se dig til vor indsamlingsdag:

søndag den 3. september, kl. 10-14, i VIP-lokalet på 1.sal i Ceres Park (indgang via søjlegården)

AGF er interesseret i effekter med relation til klubben, såsom:

• Scrapbøger
  • Fotografier, herunder af førsteholdet, ungdomshold, ledere, fra ture og fester, af klubhuset osv.
  • Smalfilmsoptagelser og videooptagelser fra kampe, rejser, stævner, sammenkomster og fester osv.
  • Medaljer og erindringsgaver
  • Sange fra AGF-fester
  • Gamle matchworn AGF-trøjer
  • Breve, korrespondance, protokoller
  • Gamle spillerkontrakter fra 1978-1998 • Gamle billetter • Gamle plakater
  • Hjemme- og udebaneprogrammer for førsteholdet (dog ikke hjemmebaneprogrammer fra 2003 og frem),
  • Programmer (hjemme og ude) for DS-holdet og ungdomshold, stævneprogrammer
  • Sodavandskapsler med AGF-spillere fra Koral-sodavand (1973)
  •  Badges med AGF-spillere, eks. "Min AGF-favorit" med foto af en spiller fra ca. 1982
  • Samlebilleder (f.eks. Foska, Gunnar Nu-billeder), AGF-autografkort
  • Klistermærker (f.eks. fra fangrupper)
  • Pins, emblemer og nåle med relation til AGF (f.eks. fra klubber AGF har mødt)
  • Fanbeklædning (kasketter, tophuer, T-shirts osv.) og -effekter, tryksager såsom AGF-fankalendere, blade, indbydelser til udebaneture, klistermærker mv.
  • "Det Hvide Brøl", fanklubbens medlemsblad: Nr. 1 fra 1992 og nr. 1-2 fra 1993
  • Medlemsblade for "Martin Jørgensen Fanklub", der udkom 1998-2006
  • Juniorafdelingens blad "Støvlen" 1971 ff.
  • Bogen "Fodbold - en levevej" på 41 sider fra 1987 om Jan Bartram
  • Numre af bladene Idrætsbladet og Jydsk Idrætsblad
  • Medlemsblad for "Jan Halvor Halvorsen Fanklub", 1992-94, vi er usikre på om der rent faktisk blev udgivet et blad
  • Aarhus Stadion, fotografier, effekter, erindringer, gamle postkort med stadion og omgivelser som motiv