U17 kæmpede sig til tre point i sæsonpremieren

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 12. august 2017, kl. 21:10

AGF's U17-hold fik en perfekt start på sæsonen med en 3-2-sejr over Vejle Boldklub, men det blev dog unødvendigt spændende i slutfasen.

Kampen åbnede meget lige med et par gode muligheder til begge sider. Som halvlegen skred frem, fik AGF-mandskabet dog tilkæmpet og tilspillet sig et overtag, og det gav også bonus i form af tre scoringer. Alle tre sat ind af Anders Fæster (billedet). De to første med hovedet, og den tredje var en følt afslutning fra kanten af feltet op i det ene målhjørne.

3-0 var også stillingen ved pausen, og det lod til, at hjemmeholdet havde fuld kontrol over kampen. I anden halvleg skiftede kampen dog karakter. Gæsterne overtog nu spillet, og to hurtige reduceringer skabte fornyet spænding om udfaldet. Et hårdt fightende AGF-mandskab stod dog distancen - og havde også chancer til at lukke kampen definitivt. Det blev dog ved en 3-2-sejr til stor tilfredshed for den debuterende U17 Liga-cheftræner Fatah Abdirahman.

- I de to første ti minutter kan man godt se, at det er den første U17 Liga-kamp for mange af spillerne, men derefter synes jeg egentlig, at vi får lagt et stort tryk på dem, og vi scorer også tre gange. I pausen snakker vi om, at vi ikke må stille os tilfredse og stille os for langt tilbage, men det sker alligevel. Vejles reducering giver dem energi, og vi virker groggy. Og da de scorer til 3-2, bliver det en hektisk kamp, hvilket var unødvendigt. Men det er en god lærestreg for drengene, for hvis vi ikke spiller 80 minutter med de aftaler, vi har, så koster det.

- Vi spiller med hjertet, men vi har for mange beslutninger, som ikke er gode nok, og det er medvirkende til, at det bliver unødvendigt spændende. Det vigtigste er dog, at vi får tre point. Vi kommer ud med det rigtige udtryk, og så skal vi arbejde med at spille kampene færdige, siger  Fatah Abdirahman til AGF.dk.

U17 skal i aktion igen på lørdag, hvor Silkeborg er modstanderen på udebane.

Kampfakta - U17 Ligaen
AGF - Vejle Boldklub 3-2 (3-0)
1-0: Anders Fæster (25')
2-0: Anders Fæster (27')