Studiejob med sport i

7. december 2017, kl. 13:23

AGF og Ceres Park & Arena søger servicepersonale til studiejob

Kan du lide sport og brænder for at gøre en forskel for mange forskellige idrætsudøvere og deres klubber. Og har du samtidig hænderne skruet rigtigt på og ikke er bange for at arbejde udenfor og med mange forskelligartede praktiske opgaver. Så har AGF og Ceres Park & Arena et alletiders studiejob til dig.

Vi søger efter flere fleksible personer, der har lyst til et spændende studiejob. Arbejdsopgaverne er typisk pedel- og serviceopgaver i Ceres Park & Arena. Det er lige fra indvendig og udvendig vedligehold til at klargøre møbler og skilte, skifte el-pærer, trække ledninger, håndtere affald og renholde området, samt opstillinger til forskellige møder, kampe og events og klargøring til træning og kampe. Du skal derfor være indstillet på et varieret fysisk arbejde, hvor der er fokus på at yde den bedst mulige service til kollegaer og gæster.

Vi råder over tre store træningshaller, samt en opvisningshal (Ceres Arena) med plads til 5.000 siddende gæster. Vores brugerne spænder bredt fra både eliteniveau til breddeidræt, og mange forskellige foreninger og institutioner benytter sig dagligt af vores faciliteter.

Man indgår i en fast vagtplan med minimum en fast vagt om ugen, hvor arbejdstiden er mellem kl. 15.30 og 23.00. Og så kommer der ekstra vagter i forbindelse med arrangementer, som for eksempel fodboldkampe og andre events - ligesom weekendarbejde hver fjerde weekend må påregnes. Løn efter nærmere aftale.

Ansættelse sker hurtigst muligt, og samtaler afholdes derfor som vi modtager ansøgningerne. Så skynd dig at sende din ansøgning.

For yderligere spørgsmål om jobbet kan der rettes henvendelse til Jesper Tinggaard, Ceres Park Facility Service på tlf. 29 74 44 14 eller mail jt@parkarena.dk. Her til skal ansøgningen også sendes.

Vi glæder os til at høre fra dig.