Bjarnason og Sverrisson vandt over Kina

Af: SHC - Foto: Getty Images den 10. januar 2017, kl. 18:46

Det islandske landshold med både Elmar Bjarnason og Björn Daniél Sverrisson i startopstillingen besejrede tirsdag eftermiddag Kina 2-0.

Det kan godt være, at der er en milliard kinesere og kun 300.000 islændinge. Men på fodboldbanen er styrkeforholdet noget anderledes. I hvert fald i dag, hvor to AGF'ere var med, da det islandske landshold vandt 2-0 over Kina ved trænings-turneringen 'China Cup', der foregår lige nu i den kinesiske by Nanning.

Her er Elmar Bjarnason og Björn Daniél Sverrisson i øjeblikket afsted med deres landshold, og de to midtbanespillere var i startopstillingen til kampen mod Kina, der fandt sted tirsdag eftermiddag - i øvrigt sammen med de to tidligere AGF'ere Victor Pálsson og Kári Árnason.

Trods de begge to næsten lige er startet op igen efter vinterpausen, har både Elmar Bjarnason og Björn Daniél Sverrisson fået ros efter kampen, og begge havde også andel i Islands første scoring. Elmar fandt med en smuk aflevering Björn, der elegant bragte sig i skudposition. Afslutningen blev dog halvklaret, men riposten sendte Kjartan Finnbogason i mål. Sejren betyder, at Island er i finalen i turneringen, hvor de den 15. januar skal møde enten Chile eller Kroatien.

Se et interview med Elmar og Björn om deres tur til Kina >>

Herunder kan du se et uddrag af Islands kamp mod Kina

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->