AGF søger stewards til den nye sæson

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 5. juli 2017, kl. 18:39

Vil du være en del af AGF’s korps af frivillige stewards, der skal være med til at sikre publikum et højt serviceniveau til hjemmekampene i Alka Superligaen?

Et stærkt fællesskab, masser af hyggelige, sjove og spændende oplevelser samt sociale arrangementer i og omkring et af Aarhus' samlingspunkter - AGF. Alt det kan du blive en del af, hvis du vil være en del af AGF's korps af stewards.

Stewardkorpset har til opgave at sikre et højt serviceniveau for tilskuerne til AGF's kampe i Ceres Park og løser et bredt spektrum af opgaver før, under og efter kampene. Blandt opgaverne er visitering, kontrol, værtsopgaver og meget mere. Da opgaverne spænder bredt, ønsker vi et korps, der også er bredt sammensat. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd i alle aldre (min. 18 år) til at være med.

For at komme i betragtning, skal du:

  • Være servicemindet
  • Fungere godt i et team
  • Have et godt helbred
  • Besidde sund fornuft
  • Have en ren straffeattest

Nøgleordene for afvikling af AGF's hjemmekampe er 'good hosting', og det er derfor altafgørende, at man som steward ser det som sin opgave at sikre publikum gode oplevelser i Ceres Park.

Som steward får du DBU's kontrolløruddannelse, der giver dig mulighed for at virke som kontrollør hos klubber, der er repræsenteret i Superligaen samt 1. og 2. division.

Arbejdet er ulønnet, men du bliver rig på oplevelser!

Er det noget for dig at blive en del af stewardkorpset, så send en mail med navn, alder og lidt om dig selv til leder af stewardkorpset Johnny Finsen på finsen@live.com. Har du spørgsmål om opgaverne og om funktionen som steward i det hele taget, er du velkommen til at ringe til ham på tlf. 7172 3013.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->