Generalprøve lørdag mod Silkeborg

Af: BJ - 7. juli 2017, kl. 7:52

Lørdag gælder det den sidste testkamp inden sæsonpremieren, når Superliga-kollegaerne fra Silkeborg IF gæster Ceres Park.

For fodboldhungrende AGF-fans er der således en kærkommen mulighed for at få stillet sulten på nærmeste hold en lille uge, før det for alvor går løs i Alka Superligaen. 

Kampen fløjtes i gang kl. 13.00, og der er fri entré. 

Tilskuere skal benytte indgang A5-A8, og kun A-tribunen vil være åben til kampen. Her vil det også være muligt at forsyne sig med drikkevarer og en stadionplatte i boden under A7-A8.

Har du ikke mulighed for at være til stede i Ceres Park, kan du i stedet følge kampen på livestream. TV3 Sport streamer således kampen. Du kan se kampen her >>

Kunne du tænke dig at være bolddreng/pige til kampen?

Er du mellem 10 og 13 år, og kunne du tænke dig at være bolddreng eller -pige til kampen mod Silkeborg, så har du nu muligheden. Udfyld formularen på denne side senest kl. 16.00 >>, så deltager du i lodtrækningen.

Vi trækker lod om otte pladser som bolddreng/pige blandt alle unge AGF-fans. Som bolddreng/pige skal du være i Ceres Park en time før kampstart - dvs. kl. 12.00. Vinderne får direkte besked sidst på eftermiddagen i dag. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->