Ny fanzone før hjemmekampe

Af: SHC - Foto: Ole Nielsen den 11. juli 2017, kl. 10:05

I sidste sæson var der hele 12 procent flere århusianere forbi Ceres Park end i sæsonen før. Den fremgang håber vi kan fortsætte i den kommende sæson. Derfor har AGF nu allieret sig med Arbejdernes Landsbank om et helt nyt tiltag ved vores hjemmekampe. Fremover vil der være en såkaldt AL Bank Fanzone foran Ceres Park, hvor publikum kan varme op til kampen i nye rammer.

I AL Bank Fanzone vil der være forskellige boder - ikke kun med den klassiske fodboldmenu, en fadøl med Tulip-pølse og brød, men forskellige streetfood-boder, special-øl, hjemmelavet is, kaffevogne og meget andet. Samtidig vil der være underholdning, spillerinterviews, konkurrencer og merchandiseboder. Alt sammen for at skabe en bedre stemning inden AGF's hjemmekampe.

- Vi vil gerne støtte positive initiativer, der kan bringe flere mennesker ud på de danske fodboldstadions. Og vi vil gerne bakke op om de mange fans, der kommer i Ceres Park og støtter AGF. Fankulturen med mange på lægterne er helt afgørende, når Alka Superligaen skal udvikle sig. Det er fans, der skaber den oplevelse som tv-seere og vi som sponsorer drager nytte af, siger Peter Froulund, der er kommunikations- og marketingsdirektør i Arbejdernes Landsbank.

- Opmuntret af, at vi i sidste sæson skilte os positivt ud med en tilskuerfremgang, vil vi i den kommende sæson forsøge at gøre det endnu bedre. Vi har haft en positiv og konstruktiv tilgang til den tilskuerkrise, der er i Alka Superliga, og det har båret frugt. Men sammen med Aarhus vil vi videre. Og AL Bank Fanzonen er blot et af flere nye tiltag, som vi vil præsentere i den kommende tid, og som samlet set kan bidrage til at flere får lyst til at komme i Ceres Park, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Stadig legeland og ølhave
Den nye AL Bank Fanzone vil supplere andre publikumsaktiviteter som AGF har haft succes med i sidste sæson. Således vil der til AGF's kampe i weekenden fortsat være et stort legeland til børnene, mens der til fredagskampe stadig vil være fest og happy-hour med Ceres Ølhave. Også inde på selve Ceres Park vil der op til den nye sæson ske forandringer med flere boder, læskærme og andre løbende forbedringer.

Den nye AL Bank Fanzone får premiere allerede ved AGF's første kamp i årets Alka Superliga; fredag den 14. juli kl. 18. Den får til huse tæt på Ceres Arena - til højre for Ceres Park, når man ankommer fra Stadion Allé. AL Bank Fanzone åbner to timer før hver hjemmekamp.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->