Ny grøn bronzepartner

Af: SHC - 27. august 2017, kl. 19:01

En af Aarhus’ store grønne virksomheder engagerer sig nu i AGF som ny Bronzepartner og løfter sig dermed fra Erhvervspartner til Bronzepartner. Det drejer sig om Buus Anlægsgartner A/S, der har hovedsæde i Brabrand, hvorfra man arbejder med anlægsgartner-projekter over hele Danmark.

Buus Anlægsgartner har siden 1991 arbejdet inden for anlægs- og kloakarbejde, samt vedligeholdelse af grønne områder. Buus Anlægsgartner har således været involveret i Navitas, taghaverne på Bruuns Galleri, Havnehusene, Kanalhusene, Arla Viby, Arla Nativa Skejby, Langkærparken Tivoli Hotel- og Kongrescenter i København og mange andre grønne projekter. Næste store projekt er AARhus i Aarhus, hvor der skal udføres belægning, taghaver og grønne uderum.

- Selv om vi arbejder over hele Danmark, så er vi i bund og grund en lokal virksomhed, og vi vil gerne styrke vores brand som en Aarhus-virksomhed. Derfor har det været en god ide for os at blive endnu mere synlige med og omkring byens hold. Vi vil gerne stå stærkere som en Aarhus-virksomhed og vi kommer langt omkring og får styrket vores navn og virksomhedens brand ved at være en del af AGF, siger indehaver Kristian Buus, der også ser frem til at få glæde af det stærke netværk, som virksomheden nu bliver en del af.

- Vi har gode erfaringer med netværk relateret til sport og kultur, og det netværk, AGF kan tilbyde, er virkelig stærkt. Så vi ser frem til at deltage i netværket og styrke relationerne til de mange virksomheder, der er omkring AGF, tilføjer Kristian Buus.

Buus Anlægsgartner A/S beskæftiger i højsæsonen 90-100 medarbejdere, der udfører alt indenfor brolægning, kloakering, terrænarbejder, grønne tage, vintertjeneste. Se mere på buus-ag.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet