Ny legekammerat til AGF

Af: SHC - Foto: Ole Nielsen den 4. juli 2017, kl. 9:33

Hvis man har ungerne med til fodbold i Ceres Park, så er sandsynligheden for, at de sidder stille og ser kampen sammen med far og mor mindre end på mange andre danske Superliga-stadions. For i AGF kan børnene lege i et stort legeland, mens mor og far ser fodbold.

Legelandet har i den seneste sæson været et tilbud til det stigende antal børnefamilier, der kommer i Ceres Park. Nu udvider AGF legelandet i samarbejde med JP Udlejning, der træder ind som ny sølvpartner i klubben. JP Udlejning skal derfor fremover levere hoppeborge, fodboldmaskiner, automater og andet sjov og spas til legelandet ved Ceres Park.

- AGF er en af de største klubber i landet og har i den seneste sæson formået at tiltrække flere og flere tilskuere til deres kampe. Det synes vi er ganske flot, og det vil vi gerne kvittere for ved at være med til at skabe den underholdning og de aktiviteter, der skal til, når AGF spiller hjemme. Vi prioriterer højt at følge med udviklingen inden for sjove udlejningsaktiviteter og er derfor i stand til at leve op til AGF's forventninger om varieret underholdning i sikre og gode rammer, fortæller indehaver og stifter af JP Udlejning, Jakob Pedersen.

JP Udlejning hører hjemme i Vejen og orienterer sig derfor ikke naturligt mod Aarhus. Men virksomheden håber, at den synlighed, der følger med aftalen med AGF, vil bringe en øget vækst i det østjyske område for virksomheden.

- Vi er geografisk mere naturligt en syd- og sønderjysk virksomhed. Men vi har en del forretning på Sjælland, og vi vil meget gerne udvide vores aktiviteter nordpå også. Og AGF er jo ubestridt den klub i Jylland, der har flest tilskuere og fans. Derfor er de attraktive for os at indgå et samarbejde med, så vi kan øge vores synlighed i Aarhus og resten af Østjylland, tilføjer Jakob Pedersen.

- Det skal være sjovt at tage til fodboldkampe i Ceres Park - også, hvis du er fem år og egentlig hellere vil lege, mens far og storebror ser bold. Derfor har vi i AGF gennem længere tid haft et legeland til ungerne, mens der har været kampe. Det udvider vi nu til den nye sæson med et større og bedre legeland med flere aktiviteter, og vi er rigtig glade for, at JP udlejning vil hjælpe os med det. Jakob Pedersens virksomhed er kompetent, dygtig og fleksibel, og selv om det nok er børnene, der i sidste ende får mest glæde af det, så glæder vi os også meget til samarbejdet, siger Jesper Elkjær, der er kommerciel chef i AGF.

Første gang man kan opleve et legeland fra JP Udlejning i Ceres Park, er til AGF's første hjemmekamp i den nye sæson fredag den 14. juli kl. 18.00 mod AC Horsens.