Truppen mod Silkeborg

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 30. juli 2017, kl. 14:18

Mandag aften spiller AGF lokalopgør mod Silkeborg på et totalt udsolgt JYSK park, der for første gang lægger kunstgræs til en Alka Superliga-kamp. AGF's trænerteam har udtaget 18 spillere til opgaven.

I forhold til 2-0-sejren over Hobro i seneste runde er der en enkelt ændring i truppen, idet Sebastian Hausner afløser Magnus Kaastrup. Jesper Juelsgård spillede 30 minutter mod Kjellerup fredag, men er endnu ikke helt klar til kamp, og det samme gælder Alexander Juel Andersen og Mikkel Rask.

Truppen ser således ud:

26. Aleksandar Jovanovic
1. Steffen Rasmussen
----
2. Dino Mikanovic
3. Niklas Backman
4. Daniel A. Pedersen
6. Björn Daniél Sverrisson
7. Jakob Ankersen
8. Mustafa Amini
9. Kasper Junker
10. Martin Spelmann
11. Tobias Sana
13. Morten 'Duncan' Rasmussen
14. Jens Stage
17. Adama Guira
19. Mustapha Bundu
20. Frederik Møller
23. Pierre Kanstrup
37. Sebastian Hausner

Head2Head

Mandagens lokalopgør mod Silkeborg er det 45. i rækken på udebane. Statistikken er i silkeborgensernes favør, idet 9 kampe er endt med AGF-sejr, 15 gange har de to hold delt point, og 20 gange har hjemmeholdet trukket sig sejrrigt fra banen.

Det er tre måneder siden, at de to hold senest stod overfor hinanden i Silkeborg, og her blev det til en 2-0-sejr - begge scoringer sat ind af Morten 'Duncan' Rasmussen på straffespark. Se højdepunkter fra kampen herunder.

 
Mandag aften starter et helt nyt kapitel i lokalopgørerne, når de to hold for første gang tørner sammen på JYSK park, der har plads til 10.000 tilskuere - og alle pladser er revet væk til åbningskampen.

 Værd at vide om Silkeborg

  • Silkeborg har åbnet sæsonen med to nederlag på udebane. Først blev det til 1-2 mod Lyngby, og i seneste runde indkasserede holdet et 0-2-nederlag til FC Midtjylland.
  • Mod FCM havde cheftræner Peter Sørensen valgt denne startformation: Thomas Nørgaard - Jens Martin Gammelby, Dennis Flinta, Tobias Salquist, Gustav Dahl - Robert Skov, Ibrahim Moro, Sammy Skytte, Stefan Petersen - Casper Sloth  - Gustaf Nilsson.
  • Op til denne sæson har SIF fået tilgang af de to tidligere AGF'ere, Stephan Petersen og Casper Sloth, angriberne Gustaf Nilsson, Alexssander Medeiros de Azeredo og Marc Rochester samt målmanden Peter Friis Jensen.
  • Den brasilianske angriber Alexssander Medeiros de Azeredo må SIF dog undvære i hele efteråret, da han har pådraget sig en korsbåndsskade.
  • SIF har indtil videre sagt farvel til følgende spillere i dette transfervindue: Emil Scheel, Nicklas Helenius, Andreas Albers, Nikolaj Agger og Jens Rinke.

Silkeborg - AGF har kampstart kl. 19.00 på JYSK park. Der er som nævnt udsolgt, og er du ikke blandt de heldige, der har sikret sig en billet, kan du følge kampen på TV3 Sport 1 med optakt fra kl. 18.15.

 

 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet