AGF møder udvalgt hold fra Djursland i opvisningskamp

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 9. juni 2017, kl. 10:02

Tirsdag d. 27. juni danner Ryomgård Stadion rammen om en opvisningskamp mellem et udvalgt hold fra Djursland og AGF's Superliga-mandskab.

Det er samarbejdsklubben IF Midtdjurs, der arrangerer opvisningskampen, og her glæder man sig til at få besøg af AGF.

- Vi ser frem til at præsentere AGF på Ryomgård Stadion, og vi har allerede fået masser af positive tilkendegivelser om arrangementet fra fodboldinteresserede i lokalområdet, siger Lars Norman Thomsen, fodboldformand i IF Midtdjurs.

For djurslændingene byder opvisningskampen på et gensyn to lokale sønner, idet både Steffen Rasmussen (tidligere Stenvand, nu AC Norddjurs) og Benjamin Hvidt (tidligere Kolind-Perstrup) har trådt deres første fodboldstøvler på Djursland.

Selve opvisningskampen fløjtes i gang kl. 18.00, men inden da - fra kl. 16.00-17.00 - skal AGF's Superliga-spillere stå for træningen af omkring 80 ungdomsspillere, der deltager på DBU's Fodboldskole. Som en af de eneste klubber i Danmark har IF Midtdjurs afholdt Fodboldskolen hvert år de seneste 25 år, så AGF-spillerne er på den måde også med til at markere et lille jubilæum.

- Mange børn og unge, ikke mindst de, der skal deltage på DBU Fodboldskolen, ser frem til at skulle modtage inputs fra Superligaspillere, som de kender fra fjernsynet, siger Lars Norman Thomsen.

Billetprisen til opvisningskampen bliver 50 kroner for alle på 15 og derover. Overskuddet fra arrangementet går til en ny kunstgræsbane, som IF Midtdjurs inden længe skal i gang med at anlægge.

Nærmere info om opvisningskampen følger på AGF.dk i ugen op til.