Guldholdet i ny storsejr

3. juni 2017, kl. 23:03

I sæsonens næstsidste kamp hentede AGF's U17-hold en overbevisende 4-0-sejr over HB Køge.

DM-guldet kom allerede i hus i sidste weekend, men det forhindrede ikke AGF's U17-hold i at levere endnu en stærk indsats, da HB Køge lørdag var modstanderen på udebane. Især i første halvleg sad AGF-drengene på spillet og understregede styrkeforskellen mellem de to hold.

Gustav Mogensen åbnede scoringen på et flot hovedstødsmål, som havde Daniel Thøgersen i oplæggerens rolle. Anton Søjberg udbyggede føringen, og på et fremragende langskud gjorde Daniel Thøgersen det til 3-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

Kort ind i anden halvleg kom Nikolaj Sauer også på måltavlen. Foran 4-0 slap U17 lidt i gashåndtaget, og flere scoringer blev det ikke til.

- Det var en udmærket indsats, og drengene skal have stor ros for at vise ærgerrighed og sult, selvom kampen ikke havde den store betydning. Vi havde chancer til flere mål på en svær bane, men efter 4-0 gik luften lidt ud af ballonen, siger cheftræner Morten Mølkjær.

Næste lørdag slutter han og spillerne sæsonen af på udebane mod Viborg, og her får de hængt de velfortjente guldmedaljer om halsen. Allerede denne lørdag tog de dog lidt forskud på festlighederne, da forældrene fejrede dem ved hjemkomsten til Fredensvang, og herefter stod den på Champions League-finale i Tivoli Friheden.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->