Stærk forsvarsspiller til AGF

Af: SHC - 11. juni 2017, kl. 9:47

Pierre Kanstrup fortsætter karrieren i den hvide trøje

Den første tilgang i dette transfervindue er nu på plads for AGF. Vi har således netop indgået en aftale med den 28-årige forsvarsspiller Pierre Kanstrup, der kommer til Aarhus efter tre sæsoner hos SønderjyskE, hvor han har været en del af den sønderjyskes klubs succes i de senere år.

Nu fortsætter Pierre Kanstrup karrieren i AGF, hvor han op til den nye sæson tiltræder på en to-årig aftale. Her glæder sportschef, Peter 'PC' Christiansen sig over, at Kanstrup har valgt AGF som sin nye klub.

- Vi får en rigtig stærk spiller til klubben. Han har været inde i en stor og god udvikling de seneste år, og han kommer til AGF med meget selvtillid og en fin ballast efter nogle succesfulde sæsoner hos sin tidligere klub. Så Pierre er en spiller, vi har store forventninger til, og han ved også, hvad han går ind til. Vi har haft gode og grundige samtaler, og vi er overbevist om, at Pierre er en spiller, der med sit kraftfulde spil og sin vindermentalitet vil bidrage til at fortsætte den retning, vi gerne vil gå i, siger Peter 'PC' Christiansen.

Den nye AGF'er startede sin karriere i Brøndby IF, hvor han blev rykket op i A-truppen i 2008. Siden hen kom han til Brønshøj, hvor han var anfører for klubben i 1. division. Fra starten af sæsonen 2011/2012 skiftede han til FC Fredericia, hvor han kun efter en halv sæson blev kåret til efterårets spiller. Siden januar 2014 har han spillet i SønderjyskE. Nu fortsætter karrieren altså i AGF.

- Det er fantastisk, at det er faldet på plads, og jeg ser frem til at repræsentere den hvide trøje og vise mig frem for AGF's fantastiske fans. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde drengene på holdet og komme i gang med forberedelserne til den nye sæson. Jeg tror på, jeg kan bidrage med nogle gode ting, så vi som hold kan løfte os og gøre det godt i den nye sæson, hvor jeg skal komme med mine kvaliteter til fællesskabet, så vi sammen kan få AGF derhen, hvor vi alle sammen gerne vil være, siger Pierre Kanstrup, der får rygnummer 23 i AGF.

Kort om Pierre Kanstrup
Alder: 28 år - født i København 21. februar 1989