AGF og Viborg går sammen om rabat til fans

Af: SHC - 18. maj 2017, kl. 9:30

Der bliver stor opbakning fra udeholdets afsnit, når AGF og Viborg FF i næste uge skal mødes i playoff-spillet i Alka Superliga.

I hvert fald er de to klubber nu gået sammen om en aftale, der kan være med til at fylde godt op på udebaneafsnittet, når de skal finde ud af, hvem der kan holde sommerferie som Superliga-hold, og hvem der må ud i to playoff-kampe mod det tredjebedste hold fra 1. division om retten til at kalde sig Superligahold - også næste år.

Således kan medrejsende fans fra begge klubber komme til fodbold i henholdsvis Aarhus og Viborg for 50 kr. Det er halv pris i forhold til de to klubbers normale priser i udebaneafsnittet.

- Vi har haft stor opbakning fra vores fans på udebane i de seneste mange kampe i Alka Superliga. Det vil vi gerne kvittere for med en god pris og samtidig bidrage til, at der bliver skabt den bedst mulige stemning på stadion, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen.

- Det er et godt signal, at vi er to jyske klubber, der kan finde ud af at samarbejde til fælles gavn. Kampene mellem AGF og Viborg FF er jo historisk set attraktive nok i sig selv for fansene, men nu får vi forhåbentlig en endnu bedre stemning på lægterne, og vi håber, at mange vil benytte sig af tilbuddet, siger Morten Jensen, der er direktør i Viborg FF.

Aftalen mellem AGF og Viborg består af en fælles aftale om priser for de medrejsende fans. De kan således komme ind til deres klubbers kampe på Ceres Park i Aarhus og Energi Viborg Arena for halv pris - kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Aftalen indebærer, at de to klubber selv står for billetsalget, og de medrejsende fans skal derfor - helt som de plejer - købe deres billet hos den klub, de skal besøge.

Udover prisrabatten indebærer aftalen, at der både bliver et stemningsafsnit og et familieafsnit på udebanetribunen på de to stadions. Det er den enkelte klubs aldersgrænse, der er gældende for prisen for børn, og der er ingen yderligere rabatter til studerende, pensionister mv.

Viborg FF og AGF mødes første gang i Viborg på mandag den 22. maj kl. 19. Returkampen i Aarhus er søndag den 28. maj kl. 18. Billetsalget til de to kampe er startet via klubbernes hjemmesider.

KØB BILLET TIL VIBORG - AGF HER >>