Byg.nu ny bronzepartner i AGF

Af: SHC - 27. august 2017, kl. 19:09

AGF kan nu byde endnu en samarbejdspartner velkommen i sponsornetværket. Det drejer sig om den århusianske bygge- og rådgivningsvirksomhed Byg.nu, der træder ind som bronzepartner i AGF.

- Vi vil bruge samarbejdet med AGF til at få vores forretning til at vokse. Vi får nu en synlighed i Aarhus og Østjylland, vi ikke har haft før, og ikke mindst adgang til et netværk af interessante virksomheder. Vi har fået et godt indtryk af Aarhus Netværk - og den omfattende samhandel, der er i netværket. Så udover selve fodbolddelen ser vi også frem til at blive en del af dette forretningsnetværk og byde ind med vores kompetencer og virksomhed. Vi vil gerne vokse som virksomhed, og det tror vi, AGF kan hjælpe med, siger Palle Kær Møller, der bygningskonstruktør og med-indehaver af Byg.nu.

Men et er netværk og forretning - noget andet er fodbold. For Byg.nu er sponsoratet i AGF også tegnet med hjertet og Palle Kær Møller ser frem til at tage hul på samarbejdet.

- Både jeg og min partner er generelt glade for fodbold og for AGF i særdeleshed. Denne sæson har været lidt og og ned, men efterhånden ser det jo godt ud og så meget grund er der til at støtte op om byens fodbold-flagskib.

Se mere om Byg.nu på >>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet