KöD i AGF

Af: SHC - 19. maj 2017, kl. 8:30

Den århusianske restaurantkæde KöD engagerer sig nu i AGF som ny bronzepartner.

Siden den åbnede i Skolegade i hjertet af Aarhus i 2014, har flere og flere kødelskende århusianere opdaget Restaurant KöD, der har skabt opmærksomhed med et simpelt koncept om perfekt tilberedte bøffer.

Siden hen er KöD også rykket til København. Først med en restaurant på Admiralgade og senest med en restaurant på Vesterbro. Men hjertet er stadig i Aarhus. Derfor ønsker KöD nu også at bakke op om AGF med det nye partnerskab.

- Vi er fra Aarhus, og det er her, vi hører til og startede. Derfor er det også naturligt for os at bakke op om byens hold. Vi har mange medarbejdere og kunder, der interesserer sig for fodbold og for AGF, og samtidig tilbyder AGF et rigtig godt netværk, og vi har gode erfaringer med de effekter, der kan være i at blande sport og forretning og har høje forventninger til vores kommende samarbejde med AGF, siger Troels Frost, der er partner og stifter af Restaurant KöD.

Udover de tre restauranter har selskabet bag Köd også cocktailbaren og restauranten Slap Af, der ligger i Studsgade i Aarhus. Også her bliver der talt fodbold blandt medarbejdere og kunderne.

- Vi vil gerne støtte op om sporten i Aarhus og det er vigtigt for os, at vi kan vise vejen og bakke op om AGF i en sæson, hvor det sportslige måske ikke har været så godt. Men vi har fået et rigtig godt indtryk af klubben og hele organisationen, og AGF er på rette vej - den rejse vil vi gerne bidrage til, siger Troels Frost fra KöD, der til efteråret barsler med en ny stor restaurant på Åboulevarden i Aarhus.

Om restaurant KöD
Köd er et team af ambitiøse unge mennesker, der med kærlighed til mad og vin, har skabt konceptet KöD. KöD startede i Aarhus og er sidenhen rykket til København. Først med restaurant på Admiralgade i indre by, og for nyligt med deres nyeste restaurant på Vesterbro. Konceptet er simpelt: Perfekt tilberedte bøffer med lækkert tilbehør og nøje udvalgte vine af høj kvalitet, og sidst men ikke mindst, en stemning, der giver kunden lyst til at komme igen #KöD

Læs mere på: www.restaurantkoed.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->