Reserveholdet i målrigt nederlag til Lyngby

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 8. maj 2017, kl. 22:28

Der var chancer på samlebånd og mange mål, da AGF og Lyngby mandag eftermiddag mødtes i Reserveligaen. Sjællænderne viste den største skarphed og vandt 5-2.

I en tempofyldt første halvleg blev der skabt en del chancer i begge ender af banen. Mens AGF-spillerne ikke formåede at omsætte tre-fire oplagte muligheder til scoringer, var gæsterne langt mere effektive på de chancer, de kom frem til, og derfor viste måltavlen 0-3 efter de første 45 minutter.

Kort ind i anden halvleg blev Daniel Thøgersen præsenteret for sit andet gule kort, og AGF måtte fuldende kampen med en mand i undertal. Lyngby gjorde det efterfølgende til både 0-4 og 0-5, men trods undertallet formåede hjemmeholdet stadigvæk at spille sig frem til flere chancer. I slutfasen lykkedes det at pynte på resultatet to gange. Først gjorde Chris Ikonomidis det til 1-5, og med få minutter igen reducerede U17-spiller Gustav Mogensen til 2-5, hvilket også blev slutresultatet.

- Vi får skabt chancer til mere end de to mål, vi laver, og alene i første halvleg bør vi jo i hvert fald score to gange. Modsat er Lyngby meget effektive på de chancer, de kommer frem til. Men som jeg også sagde til drengene efter kampen, er vi by far ikke gode nok dér, hvor kampene afgøres. Jeg mangler en del procenter i de afgørende øjeblikke - og det er i begge ender af banen, lød det efter kampen fra assistenttræner Allan K. Jepsen.

Kampfakta:
AGF -Lyngby 2-5 (0-3)
0-1: Lyngby (11')
0-2: Lyngby (25')
0-3: Lyngby (30')
0-4: Lyngby (59')
0-5: Lyngby (78', str.)
1-5: Chris Ikonomidis (85')
2-5: Gustav Mogensen (89')

Udvisning: Daniel Thøgersen (AGF)

AGF:
Thomas Hagelskjær- Oskar Buur, Mikkel Rask (20:William Just), Dzhamaldin Khodzhaniiazov, Daniel Thøgersen- Søren Gustav Bugge Jepsen (60: Niklas Backman) - Stephan Petersen, Benjamin Hvidt (85: Mads Mikkelsen), Nimo Gribenco (73: Gustav Mogensen), Chris Ikonomidis - Alexander Ammitzbøll

Niklas Backman _ON

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->