Sæsonrekorden står for fald

Af: SHC - 7. maj 2017, kl. 12:41

Når AGF senere i dag møder Viborg hjemme i Ceres Park, vil der sandsynligvis være flere tilskuere end nogensinde før i denne sæson.

I hvert fald var der lørdag aften mere end 14.000 billetter ude til kampen, der er den sidste i Alka Superliga-gruppespillet for begge hold. Dermed ser det ud til, at der kommer langt flere end de 13.658, der i sensommeren 2016 satte den hidtidige sæsonrekord i en hjemmekamp mod Brøndby.

Med udsigten til det store fremmøde opfodrer vi igen publikum til komme i god tid og lade bilen stå derhjemme. For samtidig med kampen kl. 16 er der nemlig BørneBazar i to haller i Ceres Park & Arena, ligesom der også afvikles et motionsløb i skovene omkring Ceres Park. Og oven i købet spiller Danmark håndboldlandskamp mod Ungarn om aftenen kl. 20.30 i Ceres Arena.

- Vi forventer over 20.000 mennesker vil lægge vejen forbi Ceres Park & Arena i løbet af søndagen, så vi håber, at publikum har lyst til at komme i god tid og samtidig har mulighed for at finde andre transportformer end bilen. Det bliver jo godt vejr, så nyd en cykeltur eller en tur med bussen. Så kan vi få det til at glide endnu nemmere for alle, siger Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF.

Udover det gode vejr, der ventes i dag, er det sandsynligvis det faktum, at begge hold har noget at spille for, der kan aflæses i billetsalget. Afhængig af resultatet mellem AaB og Silkeborg i gruppe 2's anden kamp, har både AGF og dagens gæster som bekendt mulighed for at overhale Silkeborg IF i tabellen. Det har skabt en ny dimension, der har øget interessen for kampen.

- Vi har jo med to gode kampe formået at bringe ny spænding i puljen - derfor vejrer mange århusianere nok morgenluft. I hvert fald har vi oplevet en rigtig stor interesse for kampen siden vores sejr i Silkeborg i mandags, og vi håber naturligvis, at vi ikke bare kan få en ny sæsonrekord i eftermiddag, men også to gode resultater - både her i Aarhus og i Aalborg, siger Søren Højlund Carlsen, der igen opfordrer publikum til at komme i god tid.

Det er i øvrigt ikke første gang, at der kommer mange i Ceres Park til en kamp mod Viborg FF. Således var der 14.077 til en kamp mellem de to hold tilbage i sæsonen 2007-2008 - det tal bliver måske også overgået i dag.

Portene til Ceres Park åbnes kl. 15, og kampen fløjtes i gang kl. 16.00.

Køb billetter her >>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->