Skal du til Esbjerg på søndag?

Af: BJ - Foto: Getty Images den 11. maj 2017, kl. 12:58

Søndag eftermiddag gælder det Esbjerg i den første af to playoff-kampe. Få praktisk information her om opgøret på Blue Water Arena.

Gang på gang i denne sæson er AGF-fans mødt talstærkt frem for at stå bag holdet i jagten på sejre. Senest i Silkeborg, hvor 1500 AGF-fans var med til at køre 2-0-sejren hjem.

På søndag gælder det et endnu vigtigere opgør på vestfronten, når Esbjerg er modstanderen i den første playoff-kamp- og her er der også lagt op til et massivt fremmøde i udebaneafsnittet på Blue Water Arena.

Kampen fløjtes i gang kl. 16.00 - og køber du dine billetter senest 48 timer før kick off, sparer du 20 kr. pr. billet. Lige nu er billetpriserne i udebaneafsnittet således:

  • Voksne: 90,-kr.
  • Børn: 30,-kr

Køb billetter her >>

Der forventes mange tilskuere til kampen, og da der stort set på samme tidspunkt afvikles en DM-semifinale i håndbold i området, opfordrer vi til, at man ankommer til Blue Water Arena i god tid.

Få flere praktiske informationer for gæstefans på Blue Water Arena >>

Sådan kommer du til Esbjerg

Med bus:
Både fanklubben og Samlet for Aarhus arrangerer bustur til Esbjerg:
Fanklubben har tilmeldingsfrist kl. 15.00 i dag. Læs mere her >>
Om Samlet for Aarhus' bustur - læs mere her >>

Med tog:
Du kan også tage toget, som går direkte til Esbjerg fra Aarhus hver time - mere præcist kl. 10.56, 11.56 og 12.56 på søndag. Rejsetiden er 2 timer og 21 min. Buslinje nummer 4 går fra Esbjerg Banegård og lige til Blue Water Arena. (Busstoppet hedder Stadionhallen)

I bil:
Vælger du at køre til Esbjerg, skal du på E20 vælge afkørsel 75 og køre mod Esbjerg N. Fortsæt lige ud, til du passerer Bilka og McDonalds. Kør lige over krydset og drej til venstre lige efter Bauhaus. Du er nu på Gl. Vardevej og skal bare fortsætte, indtil du kommer til Blue Water Arena.
Der er flere parkeringsmuligheder ved Blue Water Arena - se oversigtskort her >>

Tilbage er der blot at sige: Vi ses i Esbjerg! Vestfronten kalder!

 

 

 

'

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->