Truppen mod Esbjerg

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 16. maj 2017, kl. 14:00

Martin Spelmann og Elmar Bjarnason er atter til disposition, når AGF onsdag aften møder Esbjerg i den anden Alka Superliga Playoff-kamp.

På grund af karantæne sad Spelmann og Bjarnason over i det første opgør, der som bekendt endte 0-0. Onsdag aften skal der findes en afgørelse, og her kan trænerteamet altså atter råde over de to midtbaneslidere, der er en del af den 19-mands trup, som er blevet udtaget efter træningen i dag. Heri figurerer Jesper Juelsgård ikke, da den afvarsel, han fik i søndags, har udløst en spilledags karantæne. Truppen ser derfor således ud:

26. Aleksandar Jovanovic
1. Steffen Rasmussen
-----
2. Dino Mikanovic
3. Niklas Backman
4. Daniel A. Pedersen
6. Björn Daniél Sverrisson
7. Stephan Petersen
8. Mustafa Amini
9. Kasper Junker
10. Martin Spelmann
11. Danny Olsen
13. Morten 'Duncan' Rasmussen
14. Jens Stage
19. Mustapha Bundu
20. Elmar Bjarnason
21. Thomas Juel-Nielsen
22. Benjamin Hvidt
24. Emil Christensen
37. Sebastian Hausner

Head2Head

62 gange har AGF og Esbjerg stået overfor hinanden i Aarhus, og af disse opgør er lige knap halvdelen - 30 - endt med en hjemmesejr. I 16 af kampene har de to hold delt pointene, og 16 gange har Esbjerg trukket sig sejrrigt fra banen. Den totale målforskel hedder 130-87.

Det seneste opgør i Ceres Park 31. oktober 2016 blev en målrig affærre, der sluttede 6-2 - blandt andet i kraft af to træffere af Martin Spelmann. Se højdepunkter fra kampen herunder:

 

Værd at vide om Esbjerg

  • Se Esbjergs trup til kampen her >>
  • I den første playoff-kamp valgte cheftræner Lars 'Lungi' Sørensen at lægge ud med denne startformation: Jeppe Højbjerg - Otar Kakabadze, Marco Lund, Giorgos Katsikas, Konstantinos Tsimikas - Awer Mabil, Victor Palsson, Jesper Jørgensen, Lasha Parunashvili, Jeppe Andersen - Robin Söder
  • Både Jeppe Andersen og anfører Victor Palsson pådrog sig i den første playoff-kamp en advarsel, der betyder, at de må stå over i onsdagens opgør med karantæne.
  • Bortset fra Victor Palsson, der i øvrigt har en fortid som ungdomsspiller i AGF, og Jeppe Andersen kan Lars 'Lungi' Sørensen råde over en skades- og karantænefri trup.
  • Den norske midtstopper Andreas Nordvik var ellers meldt ude resten af sæsonen på grund af en muskelskade, men han er kommet sig hurtigere end forventet og sad på bænken i den første playoff-kamp. 
  • Esbjergs trup tæller otte forskellige nationaliter - blandt andre to georgiere, to grækere, to australiere og en ghaneser.
  • Esbjerg har i denne sæson indtil videre selv fundet vej til netmaskerne 32 gange og modsat indkasseret 54 mål. På udebane hedder tallene 31 indkasserede mål og 11 scoringer.

AGF - Esbjerg har kampstart onsdag kl. 18.00 i Ceres Park. Køb billetter her >>.

 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->