Truppen mod Viborg

Af: BJ - Foto: Getty Images den 6. maj 2017, kl. 14:14

Niklas Backman er udtaget til søndagens kamp mod Viborg og kan dermed få sin forårsdebut i AGF-trøjen.

Den svenske forsvarsspiller, der har været ukampdygtig hele foråret på grund af en skade i hoftebøjeren, træder ind i en 18-mands trup, der har følgende sammensætning:

26. Aleksandar Jovanovic
1. Steffen Rasmussen

2. Dino Mikanovic
3. Niklas Backman
4. Daniel A. Pedersen
6. Björn Daniél Sverrisson
7. Stephan Petersen
8. Mustafa Amini
9. Kasper Junker
10. Martin Spelmann
11. Danny Olsen
14. Jens Stage
15. Mikkel Rask
16. Chris Ikonomidis
18. Jesper Juelsgård
19. Mustapha Bundu
20. Elmar Bjarnason
21. Thomas Juel-Nielsen

I forhold til den seneste kamp mod Silkeborg må Morten 'Duncan' Rasmussen stå over på grund af karantæne, og Alexander Juel Andersen er fortsat ukampdygtig på grund af sin fodskade. Til gengæld kan trænerteamet igen råde over Danny Olsen og Mustapha Bundu.

Head2Head

Søndagens duel mod Viborg i Ceres Park er den 26. i rækken på aarhusiansk grund mellem de to traditionsklubber. Viborgenserne har statistisk set overhånden, idet de 11 gange har trukket sig sejrrigt fra banen. Ni gange er det endt med AGF-sejr, og fem gange har de to hold spillet uafgjort.

Det seneste møde i Ceres Park var sæsonens første hjemmekamp, og her blev det til en 2-1-sejr takket være scoringer af Kasper Junker og Niklas Backman. Se højdepunkter fra kampen herunder:

 

Værd at vide om VFF

  • Viborgs cheftræner Johnny Mølby har udtaget en trup på 20 spillere - se truppen her >>
  • Han må se bort fra Jeppe Curth, der fik en mindre hjernerystelse i den seneste kamp. Derudover er Christian Sivebæk og Oliver Thychosen på skadeslisten.
  • Viborg kan - ligesom os - stadigvæk sikre sig en plads som nr. 2 i puljen. Det kræver, at de henter alle tre point i Ceres Park, og samtidig er de afhængige af, at Silkeborg sætter point til.
  • I den seneste runde spillede Viborg 1-1 mod AaB. Her åbnede cheftræner Johnny Mølby kampen med denne startopstilling: Walter Viitala - Kristoffer Pallesen, Erik Moberg, Søren Reese, Jonas Thorsen - Jonas Kamper, Alexander Jakobsen, Jeppe Grønning, Søren Frederiksen - Jeppe Curth, Serge Deble.
  • Viborgs udlignende mål i kampen mod AaB stod den tidligere AGF'er Osama Akharraz for. Han er netop kommet tilbage fra en langvarig korsbåndsskade.
  • Udover Akharraz har Mate Vatsadze, Jonas Thorsen og Kristoffer Pallesen en fortid i AGF, mens cheftræner Johnny Mølby både har været spiller og assistenttræner på Fredensvang.
  • Viborg har fire spillere i karantænefare. Alexander Jakobsen og Christian Keller ryger i karantæne ved næste advarsel, de får, mens det samme er tilfældet for Søren Frederiksen og Erik Moberg, hvis de får en advarsel, der udløser seks strafpoint. 

AGF - Viborg har kampstart søndag kl. 16.00 i Ceres Park. Køb billetter her >>

Der kommer mange tilskuere til den spændende kamp, så vi opfordrer til, at man kommer i god tid - og hvis muligt - lader bilen stå derhjemme, og i stedet tager cyklen eller går til Ceres Park.

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->