U17 i afgørende topopgør mod Brøndby

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 12. maj 2017, kl. 10:47

Lørdag eftermiddag er der lagt op til et vaskeægte topopgør på Fredensvang, når AGF og Brøndby tørner sammen i U17 Ligaen.

Inden kampen fører AGF-mandskabet ligaen med fem point foran netop Brøndby, der dog har spillet en kamp færre. Det er således en direkte kamp om førstepladsen, og med en sejr kan U17 tage et afgørende skridt mod guldmedaljerne.

Cheftræner Morten Mølkjær forventer en livlig og afvekslende forestilling på Fredensvang.

- Ja, det bliver formentlig en rigtig underholdende kamp med fuld fart over feltet og to angrebsivrige hold. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at det bliver en underholdende affærre, siger Mølkjær.

I det første opgør mellem de to klubber hentede AGF-drengene en 2-0-sejr på Vestegnen. Ifølge Mølkjær er det dog et mere stabilt Brøndby-hold, der lørdag gæster Fredensvang.

- Brøndby har et godt hold med store profiler, og holdet er også bedre, end det var i efteråret, fordi der er kommet større sammenhæng i deres spil. De har landsholdsspillere i hver kæde, og det kræver en toppræstation af os, hvis vi skal vinde. Men jeg ser helt sikkert også muligheder, hvor vi kan ramme Brøndby. Vi vil gå ind til kampen, som vi altid gør, men vi har selvfølgelig et par ting i ærmet, lyder det fra AGF-træneren.

Der forventes mange tilskuere til lørdagens kamp på Fredensvang. En situation, hjemmeholdet ikke er uvant med. For få uger siden overværede omkring 500 tilskuere topopgøret mod FCK - en kamp, som U17 vandt 5-1, og det store fremmøde havde en positiv virkning på drengenes indsats.

- Drengene håndterede den store opmærksomhed til UG. Og mod Brøndby handler det igen om, at vi mentalt er til stede og har hjertet med i det, vi gør, siger Mølkjær, der kan råde over en skades- og karantænefri trup.

U17-kampen mod Brøndby fløjtes i gang kl. 14.45.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->