AGF tester forsvarsspiller

Af: SHC - 20. marts 2017, kl. 11:57

Der er et nyt ansigt på Fredensvang i disse dage i skikkelse af forsvarsspilleren Thomas Juel-Nielsen, der senest har spillet i Allsvenskan hos Falkenbergs FF. Thomas Juel-Nielsen er transferfri og uden klub i øjeblikket, og han er inviteret til prøvetræning hos AGF som en mulig tilgang til vores forsvar, der er udfordret af skader.

- Det er jo ingen hemmelighed, at vi har haft - og har - en del skader i forsvaret. Her kan Thomas måske hjælpe os som en eventuelt ny tilgang. Det er det, vi skal finde ud af i den kommende tid. Vi er nu i en landskampspause, der er en god lejlighed til at teste Thomas af i vores miljø og finde ud af, om han er en spiller for os. Glen Riddersholm kender ham fra sin tid som træner for det danske U17-landshold, ligesom vi også har set ham før, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Thomas Juel-Nielsen har fået sin fodboldopvækst i Hvidovre og skiftede i 2016 til Falkenbergs FF fra norske Sandefjord, hvortil han var kommet fra AB. I januar i år valgte Thomas Juel-Nielsen at udnytte en klausul i sin aftale, der gav ham mulighed for at ophæve sin kontrakt et år før tid.

Thomas Juel-Nielsen træner med i de kommende dage, mens der er landskampspause. Senere i dag kan du møde test-spilleren på AGF TV.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->