Amini udtaget til landsholdet

Af: SHC - Foto: Getty Images den 14. marts 2017, kl. 9:03

Mustafa Amini kan få sin landsholdsdebut, når Australien skal ud i to VM-kvalifikationskampe mod Irak og de Forenede Arabiske Emirater senere i marts

Mustafa Amini har haft en god start på foråret, hvor han i flere kampe har leveret fine præstationer. De gode takter er også blevet bemærket i hans hjemland Australien, hvor Amini i sidste uge blev udtaget til bruttotruppen for det australske landsholds kommende VM-kvalifikationskampe.

Og efter den australske landstræner, Ange Postecoglou har barberet sin trup ned til 23 mand, står Mustafa Amini nu foran sin debut for 'Socceroos', som det australske landshold kaldes. Amini er således en del af den trup, der skal spille to VM-kvalifikationskampe mod Irak og de Forenede Arabiske Emirater senere i marts.

- Musti har været tæt på en udtagelse flere gange og vi har fulgt ham tæt i lang tid. Nu har han tilføjet mål til sit spil og har her i foråret set særlig stærk ud, hvor han har indtaget en stor rolle i AGF og har vist modenhed og styrke. Nu bliver han målt mod de bedste fra Australien på midtbanen, og det skal blive spændende at se, hvordan han klarer sig, sagde landstræner Ange Postecoglou på et pressemøde i forbindelse med udtagelsen af sit endelige hold. 

Også Chris Ikonomidis, der allerede står noteret for seks A-landskampe, var udtaget til den australske bruttotrup. Men på grund af sin skulderskade bliver han hjemme i Danmark i denne omgang.

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->