En savnet lyd er tilbage i Ceres Park

Af: SHC - Foto: Getty Images den 17. marts 2017, kl. 15:30

Der er mere på spil end tre point, når vi møder OB hjemme i Ceres Park til den sidste kamp i grundspillet i Alka Superliga. Kampen afgør, hvordan slutspillet kommer til at se ud for AGF.

Det kommer til at dufte af gamle dage og Tipslørdag, når AGF på søndag tager imod OB i den uhyre vigtige sidste kamp i grundspillet i Alka Superliga. Den dag spilles alle kampe i Alka Superliga samtidig, og i Ceres Park vil tilskuerne derfor blive løbende informeret om scoringerne i de seks andre kampe. Dermed er den nostalgiske Dong-lyd ved en scoring tilbage i skoven for enden af Stadion Allé.

- Det bliver en speciel dag på søndag. Det er en meget vigtig kamp mod OB, der gælder langt mere end tre point. Og så udnytter vi også denne ene dag til at genindføre en lyd, mange stadig husker - nemlig den salige lyd af et 'klokkedong', når der er scoret i de andre kampe. Så kan man følge med i, hvordan grundspillet ender, og dermed også i hvilken slutspils-pulje, vi kommer i, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Grundspil slutter
Kampen mod OB markerer en kulmination på det grundspil, der i år for første gang er indført i Alka Superliga. Hvis AGF vinder, vil vi sandsynligvis ende i en pulje med Viborg FF, AC Horsens og måske Randers eller AaB. Men det afhænger alt sammen af de resultater, der løbende vil tikke ind i løbet af kampen.

- Det er klart, at vi helst vil være i en pulje, hvor vores fans lettere kan komme med på udebane og hvor vi sportsligt måske også står os lidt bedre. Så der er meget på spil på søndag - derfor håber vi også, at mange vil komme ud og støtte os. Vi har haft en enorm stor og meget flot opbakning til de to seneste udekampe - den får spillerne også brug for på søndag, tilføjer Jacob Nielsen.

Udover den midlertidige genindførsel af Dong-lyden, så disker vi på søndag op med mange forskellige aktiviteter for børnefamilierne, der blandt andet kan glæde sig til et stort legeland, flag til børnene på familietribunen, underholdning i pausen og meget meget mere.

Køb billetter til kampen her >> (husk at børn under 15 år har gratis, men at man dog skal hente fribilletten i online billetsalget)

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->