Truppen mod AC Horsens

Af: BJ - Foto: Getty Images den 14. marts 2017, kl. 20:15

19 spillere er udtaget til pokalopgøret mod AC Horsens onsdag aften på Casa Arena Horsens.

Onsdag aften er Alka Superligaen for en kort stund skubbet i baggrunden, og i stedet står der DBU Pokalen på programmet, når AGF på Casa Arena møder AC Horsens i 1/8-finalen.

AGF's vej til 1/8-finalen er gået over Aalborg Freja (5-0) og Holbæk B&IF (3-1), mens AC Horsens har spillet sig frem til denne runde efter sejre over Tarm IF (3-1), IF Lyseng (4-1 efter forlænget spilletid) og FC Helsingør (1-0).

Det er tredje gang, de to hold tørner sammen i denne sæson. I Alka Superligaen resulterede det første møde i en pointdeling - 1-1 - i Ceres Park, mens der i opgøret i Casa Arena aldrig var tvivl om kampens udfald, idet AGF vandt med de overbevisende cifre 5-1 - blandt andet takket være et hattrick af Morten 'Duncan' Rasmussen.

I pokalsammenhæng har AGF og Horsens fire gange tidligere krydset klinger. I 2004 mødtes de to hold i kvartfinalen, og her trak Horsens det længste strå med en 3-1-sejr efter forlænget spilletid. Der var hele 7.519 tilskuere til dette opgør, hvilket fortsat er tilskuerrekord til en pokalkamp i Horsens. De mange tilskuere blev i øvrigt vidner til, at Morten 'Duncan' Rasmussen undervejs blev præsenteret for det røde kort.

Op til denne kamp havde AGF trukket sig sejrrigt ud af alle de foregående indbyrdes pokalopgør. I 1984 blev det til en 6-1-sejr, i 1958 sluttede opgøret med en 3-0-sejr, og det første møde mellem de to klubber i pokalturneringen fandt sted i 1955, hvor AGF vandt 3-1.

Onsdag aften venter et nyt og spændende lokal- og pokalopgør. AGF's trænerteam har udtaget 19 spillere til opgaven. I den seneste Superliga-kamp mod Randers FC måtte tre spillere - Alexander Juel, Chris Ikonomidis og Dzhamaldin Khodzhaniiazov - forlade banen med skader, og ingen af dem er blevet klar til pokalkampen. Også Mikkel Rask, der dog snart forventes at være klar, og Niklas Backman må fortsat stå over. I stedet er de to U17 Liga-spillere Daniel Thøgersen og Sebastian Hausner udtaget til kampen, og Jens Stage er også tilbage i truppen. Desuden har trænerteamet valgt at lade Aleksandar Jovanovic sidde over, og i stedet træder Thomas Hagelskjær ind i truppen, der har denne sammensætning:

1. Steffen Rasmussen
31. Thomas Hagelskjær
--------
2. Dino Mikanovic
4. Daniel A. Pedersen
6. Björn Daníel Sverrisson
7. Stephan Petersen
8. Mustafa Amini
9. Kasper Junker
10. Martin Spelmann
11. Danny Olsen
13. Morten 'Duncan' Rasmussen
14. Jens Stage
18. Jesper Juelsgård
19. Mustapha Bundu
20. Elmar Bjarnason
27. Michael Zacho
33. Daniel Thøgersen
34. Nimo Gribenco
37. Sebastian Hausner

AC Horsens - AGF har kampstart kl. 18.00 på Casa Arena Horsens. Køb billetter til kampen her >>

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->