Truppen mod OB: 21 spillere udtaget

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 18. marts 2017, kl. 13:58

AGF-defensiven har været hårdt ramt af skader i dette forår, og der er også tvivl om flere spillere til søndagens opgør mod OB i Ceres Park. Derfor har trænerteamet valgt at udtage 21 spillere til opgaven.

Truppen tæller forsvarsspillerne Mikkel Rask, Alexander Juel Andersen og Dzhamaldin Khodzhaniiazov. De har alle tre trukket med skader, og for alle tre gælder det, at der fortsat er spørgsmålstegn ved deres deltagelse i OB-kampen. Det afgøres først på kampdagen, og derfor er en bred trup blevet udtaget. Skulle Mikkel Rask komme i aktion, vil der være tale om hans debut i AGF-trøjen.

Truppen har følgende sammensætning:

26. Aleksandar Jovanovic
28. Dzhamaldin Khodzhaniiazov
34. Nimo Gribenco
35. Kasper Lunding

Træmerteamet må se bort fra Jesper Juelsgård, der har karantæne, sant de skadede Niklas Backman og Chris Ikonomidis

Head2Head

Søndag er det 78. gang, at AGF og OB tørner sammen i en officiel kamp på aarhusiansk grund. Statistikken er i AGF's favør, idet 39 kampe er endt med en hjemmesejr, mens 19 kampe ingen vinder har haft, og 19 gange har fynboerne trukket sig sejrrigt fra banen.

Det seneste møde i Ceres Park fandt sted i maj sidste år, hvor Danny Olsen med en scoring i det 73. minut blev matchvinder i 2-1-sejren. Morten 'Duncan' Rasmussen tegnede sig for den anden træffer. Se højdepunkter fra kampen herunder:

Værd at vide om OB

• OB har udtaget truppen til søndagens opgør - se den her >>
  • I forårets fire første kamp har OB hentet syv point. Senest blev det dog til et 0-1-nederlag til SønderjyskE.
  • Mod SønderjyskE åbnede cheftræner Kent Nielsen kampen med denne startformation Sten Grytebust - Mikkel Desler, Frederik Tingager, Jeppe Tverskov, Jacob Barrett - Casper Nielsen, Izunna Uzochukwu, Jens Jakob Thomasen, Rasmus Jönsson - Joan Simun Edmundsson, Rasmus Festersen
  • Mod SønderjyskE måtte Kent Nielsen se bort fra angriber Anders K. Jacobsen, der sad over på grund af en rygskade.
  • OB er det hold, der har scoret færrest mål indtil videre i denne sæson. 24 scoringer er det blevet til i 25 kampe. Til gengæld har de stribedes defensiv kun lukket 31 mål ind, hvilket blot fire hold har gjort bedre i denne sæson.
  • I vinterens transfervindue har fynboerne fået tilgang af Casper Nielsen og Ryan Johnson Laursen, der begge er kommet fra Esbjerg. Modsat har målmand Thomas Mikkelsen og Mohamed El Makrini søgt nye græsgange.
  • OB har ingen spillere i karantæne til dagens kamp, men hele seks spillere - Ryan Laursen, Izunna Uzochukwu, Nana Welbeck, Frederik Tingager, Oliver Lund og Kennetk Emil Petersen - ryger dog i straffeboksen ved næste advarsel.

Tidspunkter

• Kl. 15.00: AGF Legeland åbner
  • Kl. 16.00: Portene åbner til Ceres Park
  • Kl. 16.20: Spillerne starter opvarmningen