U17 og U19 i målrige opgør i Aalborg

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 18. marts 2017, kl. 22:13

Med en 4-1-sejr over AaB kunne AGF's U17-hold lørdag for femte gang i træk gå fra banen med fuld pointhøst. U19 tabte derimod 2-4 til nordjyderne.

AGF's U17-hold har for alvor meldt sig ind i den absolutte topstrid i ligaen. Lørdag vandt holdet 4-1 over AaB, og AGF-drengene indtager nu andenpladsen to point efter Brøndby, men med en kamp i hånden.

Sejren over AaB blev skabt efter pausen. De første 40 minutter var en lige forestilling med et par muligheder i begge ender af banen. Kort før pausefløjtet blev AaB reduceret til 10 spillere efter et rødt kort, og herefter skiftede kampen karakter. I anden halvleg dominerede AGF-spillerne begivenhederne, og der gik ikke mange minutter, før Jakob Trenskow kunne åbne scoringen. Det lykkedes dog AaB at udligne direkte på frispark, men det ændrede ikke på kampbilledet.

Med et kvarter igen headede Daniel Thøgersen på fornem vis et hjørnesparksindlæg i mål, og det var i det hele taget AGF's backs, der stjal rampelyset. Indskiftede Mikkel Lassen gjorde det til 3-1 på et indlæg fra venstre, og kort før tid slog Quoc Minh Truong (billedet) sejren fast.

- Første halvleg var meget lige. Vi havde et par gode chancer til Anton Søjberg og Benjamin Hvidt, der begge afsluttede lige over mål, og AaB kom også frem til lidt. Efter udvisningen satte vi os totalt på spillet. AaB stod langt tilbage på banen of parerede kun, og boldbesiddelsen hed vel 80-20 i vores favør. Det betød også, at AaB var fuldstændig møre i det sidste kvarter, og vi kunne fortjent køre sejren hjem, siger cheftræner Morten Mølkjær, der fremhæver Sebastian Hausner, Magnus Kaastrup, Daniel Thøgersen og Quoc Minh Truong for at stå stærkt i billedet.

U17 skal allerede i ilden igen på onsdag, hvor FCM gæster Fredensvang med kampstart kl. 14.30.

Første halvleg blev dyr for U19

U19 løb ind i et fortjent 2-4-nederlag - og det skyldtes en slap første halvleg,  hvor AGF-spillerne ikke rigtig var til stede, og hvor hjemmeholdet derfor  fik alt for let spil. Godt nok lykkedes det Oskar Buur at udligne hjemmeholdets tidlige føring, men i den sidste halve time af første halvleg indkasserede AGF-defensiven yderligere tre scoringer.

I anden halvleg kom der anderledes snit over den indsats, der blev leveret. Det resulterede i en reducering ved Mads Mikkelsen og flere gode chancer til at skabe spænding om resultatet, men opgøret endte dog 4-2 til AaB.

- I første halvleg spiller vi uden tænding og vinder stort set ingen nærkampe. Buur scorer et fint mål, men det er fuldt fortjent, at AaB fører 4-1 ved pausen. I anden halvleg kommer vi ud med en helt anden tænding. Spillerne træder i karakter og viser den energi, vi skulle have startet kampen med. Vi får trods alt sat et godt aftryk i anden halvleg, men vi kan på ingen måde være tilfredse med det, vi leverer i første halvleg, sammenfatter cheftræner Christian Flindt Bjerg, der fremhæver Emil Christensen for at holde fanen højt i første halvleg, og U17-spiller William Just, der slap fornuftigt fra sin debut i U19 Ligaen.

Næste opgave for U19 er 1. april, hvor FCN er modstanderen på Fredensvang.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->