AGF Fanclub Aarhus fylder 25 år

Af: SHC: Foto: Ole Nielsen - 9. november 2017, kl. 8:00

25 år er ingen alder. Men det er alligevel ganske flot for en fanklub. I dag fylder AGF's officielle fanklub, AGF Fanclub Aarhus - der er en af de ældste i landet - 25 år. Det fejrer vi til den næste hjemmekamp.

I dag - den 9. november - er det præcis 25 år siden, at AGF Fanclub Aarhus i 1992 blev stiftet som en af de første af sin slags i Danmark. Det flotte jubilæum er året igennem blevet markeret på flere forskellige måder - blandt andet med en særlig jubilæumstrøje. og en jubilæumsfest for medlemmerne.

Lørdag den 18. november markerer AGF så de 25 år, når vi tager imod Silkeborg IF hjemme i Ceres Park. Til kampen har vores koncernpartner Windowmaster sørget for gratis bustur til fanklubbens sjællandske medlemmer til Aarhus, så de også har mulighed for at komme hjem til Aarhus og fejre dagen. Man skal sende en mail til agffanskbh@hotmail.com, hvis man ønsker at deltage i den tur.

I forbindelse med jubilæet udkommer der også særlig jubilæumsudgave af fanklubbens eget blad, "Fæstningen", der i forbindelse med kampen den 18. november helt ekstraordinært vil blive uddelt med AGF's program.

Ved selve kampen vil fanklubben også blive hyldet af AGF på forskellig vis, ligesom fanklubben selv planlægger en række aktiviteter i forbindelse med kampen - aktiviteter, der skal forblive en overraskelse.

- Vi er meget stolte over, hvad fanklubben har bidraget med til den aarhusianske fanscene de sidste 25 år. Omkring 12.000 personer har været med igennem årene, og de fleste fanfraktioner der er - og har været - i og omkring AGF, har alle haft en form for tilknytning til fanklubben. Der har været mange opture og nedture på banen igennem årene, men vi er her stadigvæk, siger formand for AGF Fanclub Aarhus, Jan Jensen, der glæder sig til den 18. november.

Fanklub 20

- Det bliver en stor dag, og vi håber, at alle - medlemmer eller ej - vil komme til kampen. Ikke bare for at være med til at fejre fanklubben, men i endnu højere grad for at støtte holdet, der har brug for alt den støtte, de kan få i øjeblikket, tilføjer Jan Jensen.

- Fra AGF skal der lyde et stort tillykke til AGF Fanclub Aarhus, der er vores officielle fanklub. Igennem de sidste 25 år har AGF haft et rigtig godt samarbejde med fanklubben. Det er imponerende at opleve det engagement fanklubben og dens medlemmer fortsat ligger for dagen. Så vi glæder os meget til at være med til at fejre fanklubben den 18. november, siger Jacob Nielsen, adm. direktør i AGF.

De 25 år gør AGF Fanclub Aarhus til en af Danmarks ældste fodboldfanklubber. Klubben har i dag ca. 900 medlemmer. Besøg dem her.

Billetter til kampen den 18. november kl. 16.

Fanklub 19