Efterlysning: Materialer fra Martin Jørgensens fanklub

Af: OH - 11. november 2017, kl. 11:51

Med de kommende playofflandskampe mod Irland som anledning efterlyser AGF’s historiske samling materiale fra den fanklub, som AGF’er og landsholdsspiller Martin Jørgensen på et tidspunkt havde.

Martin Jørgensen nåede  i alt 102 A-landskampe for Danmark i perioden 1998-2012, heraf 9 som AGF-spiller.

"Fanklub Martin Jørgensen"  eksisterede i 3-4 år i årene omkring år 2000, og vi efterlyser materiale fra hans fanklub, ikke mindst  medlemsbladet "Fanklub Martin Jørgensen", der var på 16 sider, og som udkom med 6-7 numre årligt over 3-4 år, tillige med fanartikler, såsom kasketter og T-shirts med Martins navn og kontrafej.

Så hvis du har materiale fra fanklubben liggende, eller kender du nogen, der har, hører AGF gerne fra dig.

Kontakt Ole Hall på e-mail oh@agf-as.dk eller mobil 51573234.