Husk dit kampprogram i morgen

30. november 2017, kl. 9:00

I kampprogrammet til fredagens kamp mod FC Helsingør kan du blandt andre møde André Riel, der er faldet godt til i Aarhus efter sit skifte fra netop morgendagens modstander.

André Riel blev for tre måneder siden præsenteret som ny spiller i AGF. Den tidligere FC Helsingør-angriber var vores sidste indkøb i sommerens transfervindue. Siden er Riel faldet godt til i de nye omgivelser.

- De første måneder har været meget positive. Jeg er rigtig glad for at være i AGF, hvor alle har været gode til at tage imod mig. Så det har været nemt at tilpasse mig klubben og samtidig finde min plads på holdet, siger André Riel, der også befinder sig godt i Aarhus.

- Aarhus er en dejlig by. Jeg har boet mange andre steder i Danmark, hvor jeg ikke har haft det lige så godt, som jeg har det i Aarhus, fortæller André Riel i kampprogrammet til fredagens kamp mod FC Helsingør hjemme i Ceres Park, hvor angriberen kommer op mod hans tidligere klub.

- Men det betyder ikke så meget - der en kamp som alle andre, lyder det fra Riel i programmet, hvor du blandt andre også kan møde målmand Steffen Rasmussen og få et nostalgisk tilbageblik på en anden spiller, der har optrådt for begge klubber. Nemlig Anders Nielsen, der for en kort periode i 2002 spillede 10 kampe for AGF.

Kampprogram (1)

Du finder dit kampprogram til kun en 10'er hos vores sælgere rundt omkring Ceres Park. Er man AGF+ medlem er programmet gratis og kan hentes i AGF+ boden. Bliv AGF+ plus medlem her.

Kampen mod FC Helsingør starter fredag den 1.12 kl. 19. Billetter kan købes her.